FOR EN UKE!

Altså, wow - forrige uke var så full av nye inntrykk og opplevelser. Det har skjedd så mye, og nå skal jeg fortelle dere litt. Mandag for akkurat en uke siden, startet jeg på jobb. Å komme tilbake til arbeidsplassen etter 1 1/2 år hjemme med minstegullet, var en hel haug med følelser på en og samme tid. En smule vemodig å se enden på mammapermisjonen, men samtidig veldig spennende og gøy å være tilbake. Mye hadde skjedd på tiden jeg har vært borte, nye folk å jobbe sammen med, nye barn og de jeg kjente fra før hadde forandret seg veldig. Jeg fikk en veldig hyggelig mottakelse da, og følte meg veldig velkommen tilbake, noe som var veldig hyggelig.

Dagene fløy avgårde, bokstavelig talt og det var mye å ta inn over seg, for alle sammen. Frøkna på 1 år, hadde sin første hele uke, uten mamsen tilstede, i barnehagen. Hun skled rett inn, med en gang og stortrives. En skikkelig barnehagejente, fra første sekund. Så utrolig godt for mammahjertet å se! Hver dag når jeg henter, er det to strålende fornøyde barn som kommer løpende mot meg!

Å være tilbake til hverdagen kjenner jeg er ganske deilig. Jeg elsker å være hjemme, sammen med barna, men det er noe eget ved det å kunne gå utenfor husets fire vegger, uten kidsa på slep. Jeg føler meg veldig heldig som har en jobb hvor jeg får jobbe og tilbringe tid sammen med en gjeng fantastiske mennesker. Noen kjente jeg godt fra før og andre ikke. Etter fire år har vi blitt ganske godt kjent, og det er alltid kjekt å ses, enten på jobb eller utenfor. Jeg jobber også en del med sosiale medier, som gir meg utrolig mye på mange andre områder enn min mer "vanlige" jobb. Jeg er veldig takknemlig for begge, helt klart!

Liker

Kommentarer