FERIEMODUS

Jeg kjenner jeg sliter litt med å starte dette innlegget. Kanskje er det fordi vi har fri og er litt "bortreist". Denne uken har vi nemlig vinterferie, og nyter late dager uten for mange planer. Barna kunne sånn sett vært i barnehagen, men det er godt å ta seg litt ekstra fri innimellom og siden skolen har vinterferie denne uken, tenkte vi å slenge oss på den. Uken skal vi tilbringe hjemme, og allerede i kveld, får vi besøk. Mine foreldre kommer hit en tur og skal være et par dager, frem til torsdag. Jeg har vært alene med barna så langt i dag, og det blir nok forholdsvis rolig frem til i ettermiddag. Vi har rukket mye allerede, vært ute et par timer - lekt i hagen, stelt med dyra og lekt hos naboer. Guttungen har også toppet sine rampestreker, med å finne en av mine neglelakker (som i tillegg var knallrød) og malt både seg selv og en del av gulvet på rommet sitt. Litt frustrert ble jeg, det skal jeg ærlig innrømme, men samtidig så tenker jeg at han sikkert har hatt det skikkelig gøy med å "pynte seg". Etter et bad, mye såpe og skrubbing, er han forholdsvis ren igjen. Nå leker dem alle tre pent, hver for seg faktisk (noe som til tider er fryktelig deilig) og jeg, kan endelig nyte en kopp kaffe.

Angående bloggen, så føler jeg at jeg er noe ensformig om dagen. Jeg prøver så godt jeg kan å komme tilbake i en god rytme og jeg føler egentlig at jeg er kommet et godt stykke på vei til å komme dit. Respons, både med likes og kommentarer, har blitt veldig mye bedre og det er så koselig! Jeg setter veldig stor pris på det, det skal dere vite! Jeg har enda til gode å anskaffe meg en ny maskin, altså pc. Eller, pc blir det nok ikke. Jeg har alltid brukt Mac fra Apple veldig mye, helt siden videregående og er alt for glad i det til å kunne bruke noe annet. Jeg har ikke helt bestemt meg for modell enda, men det blir nok en Macbook Pro, slik som jeg hadde sist.

Nå skal jeg svinge meg rundt og fylle vaskebøtten med vann. Mye skal gjøres før middag skal lages og gjester kommer. Jeg blir nesten litt svett, men det beste er nok bare å puste med magen og ta en ting om gangen. Personlig er jeg alt for flink til å ville ta for meg litt for mange ting på en gang. Noen ganger funker det fjell, andre ganger går det rett vest. Nå i dag, skal jeg ta en og en greie, så får jeg håpe jeg har rukket alt innen besøket ankommer!

Liker

Kommentarer