ENDELIG NYTT HJEMMESYDD : KOSEKLUTER!

Yeeeeey! Endelig kan jeg si at jeg har sparket meg sjøl i rævva og kommet i gang med sy-prosjekter igjen. Jeg har ikke sydd siden før jul nesten. Motivasjonen forsvant litt da symaskinen gikk totalt i vranga for andre gang på kort tid. Jeg takker de høyere makter for at jeg har en handy og nevenyttig samboer, som fikset den for meg, for andre gang. Uten han hadde jeg sikkert slengt symaskinen i søpla og kjøpt meg en ny, haha! Heldigvis slapp jeg det, og nå skal jeg kose meg med mange fine, søte og små prosjekter fremover.

Begge barna i huset, har flere kosekluter/kosefiller hver. Thale har enda sin store favoritt fra hun var helt bitteliten og hun er så glad i den. Jeg har også sydd en til henne, som hun nå er blitt veldig glad i. Odin har også fått en hjemmesydd koseklut, og han er også veldig glad i sin. I starten kastet han den veggimellom, men etter litt tilvenning, ble han og den nye sove-buddyen, gode venner.

Nå har jeg sydd noen nye, og jeg må si de ble riktig så fine! Det er så mange søte prints og så mange fine kombinasjoner man kan gjøre. Det er ikke noe enkelt valg å ta når man skal velge hvilke stoffer man skal kombinere. Jeg liker å tro at jeg har et øye for hva som passer sammen, men det er selvsagt en smakssak hos hver enkelt person. Jeg syns disse som jeg laget i går, ble supersøte!

Siden mine små alt har sine kosekluter, tenkte jeg å åpne opp for bestilling på disse! Så om du ønsker en til din lille, send meg gjerne en epost på [email protected]

Liker

Kommentarer