FRISKIS & SVETTIS PÅ TUR

Tiden har igjen løpt litt fra meg i dag, og først nå har jeg litt tid til overs, til å sette meg ned å skrive litt til dere. Jeg skal straks ut dørene for å lufte både meg selv og den firbeinte trollungen i huset. Vi hadde en lang tur tidligere i dag også, hvor jeg ble både varm og svett. Det er en så deilig følelse, og det er så oppkvikkende med kald vinterlig høstluft i kroppen.


Så langt har dagen gått med til rydding og bretting av klær, her hjemme. Det er spesielt på kontoret vårt og hundens rom, at rot hoper seg opp. Nå har jeg fylt masse gamle luer, sko og jakker i en søppelsekk som skal til Fretex. Vi rydder med jevne mellomrom i skapene våre, og jammen klarer vi å fylle opp noen sekker. Nå følte jeg det var på tide med en ny rydde-runde, og jeg skal fortsette i kveld, tenkte jeg. Det er så godt når det er gjort, og det gir en god følelse å heller gi klærne til noen som trenger det fremfor å kaste det i søpla. Det er fullt brukbare klær, men det blir ikke brukt nok her og tar derfor bare opp unødig plass i skuffer og skap. Da tenker jeg det er bedre å gi det til for eksempel Fretex.

I dag er det jo Halloween også! Har dere noen spennende planer for dagen og kvelden? Vi har ikke noen store planer. Lillegutt i huset har ikke vært helt på topp, så jeg tror nok at vi blir hjemme og koser oss med Halloween-pizza til middag, og håper det kommer noen Halloween-barn på døra her. I forfjord hadde vi masse kids utenfor dørene her, og ble nesten tom for godteri. Så, i fjor tenkte vi at vi skulle være godt utstyrt med godis og var så klare, men det kom ikke et eneste menneske. Haha! Så i år er jeg ganske spent på om det kommer noen! Håper dere får en fin dag videre, vi snakkes senere!

Liker

Kommentarer