ROLIG HALLOWEEN-FEIRING

Hallå! Og Happy Halloween til de av dere der ute som feirer dagen i kveld! Vi har ikke gjort stort ut av feiringen, annet enn å ha pizza til middag hvor vi laget spindelvev på, med ketchup. Ungene elsker det, og var veldig fornøyde med å få det på maten. Ikke så veldig kreativt kanskje, men det er jo ofte det enkle som er det beste. Jeg merker i alle fall at lettvinte løsninger er gull verdt enkelte dager nå som jeg har en hverdag hvor jeg tilbringer mye tid sammen med barna alene, når samboeren er på jobb i flere uker. Det ble godt mottatt, og det ble smågodt til dessert.


jeg var så spent på om det kom noen Halloween-unger på døra i dag, ettersom det i fjord ikke kom et levende vesen. I kveld har det faktisk vært så mange som 6 (!!) stykker her. Ikke så veldig mange, men veldig kjekt for frøkna her i huset i alle fall, som nå er blitt så stor at hun begynner å interessere seg for om det kommer noen eller ikke. Hun syns de var litt skumle, og ville verken se på dem eller gi dem godteri, så det måtte mamma gjøre. Vi hadde ikke laget til noe som helst på forhånd ettersom jeg var sånn i tvil. Heldigvis gikk vi bananas på Tax Free i sommer da vi skulle hjem fra Spania etter å ha vært på ferie i nesten to uker. Vi hadde en diger glasskrukke stående stappet full i smågodt, så det ble delt ut mange av de små Haribo-posene, som er helt perfekt til dager som dette! Barna fikk hver sin her hjemme også, og det var godt mottatt fra dem begge to.

Nå sover minstemann, tror jeg. Tydelig ikke i form, så han var veldig glad for å få legge seg. Jeg håper virkelig ikke at vi får nok en runde med sykdom nå, det trenger vi virkelig ikke. Og skulle vi være så uheldig å få det, så håper jeg at jeg selv slipper unna, slik at jeg kan være helt til stede for de små. Det er lite som suger så kraftig som det å være syk samtidig som barna. Nei, nå skal jeg slutte å klage, som jeg føler at jeg gjør, og få gjort litt husarbeid mens jeg ennå kan. Jeg traver opp og ned trappene her for å holde øye med minstemann, og håper han sover godt i mange timer nå.

Så, Happy Halloween og kos dere masse!

Liker

Kommentarer