DEN FØLELSEN...

...når ukens siste arbeidsdag er ferdig, fredagen kan starte for alvor og helgen er et faktum. DEN FØLELSEN, er det lite som slår, det er så deilig. Nå kan vi endelig senke skuldrene og bare nyte. Fredagen startet ganske bra, med fint vær, sol og glade barn. Utetid hele dagen, med uteservering av mat og vannkrig. Jeg møtte hele gjengen min på butikken etter jobb, hvor vi fikk handlet litt til helgen og andre småting som manglet. Det er jammen rart, for det føles som om det alltid mangler noe, hah! Det kicker inn spesielt ofte når man er på butikken og har glemt ut litt av tingene man skulle skrevet ned.


Min lille luring!

I kveld hadde vi taco på menyen, og det var så godt! Jeg gleder meg skikkelig til å legge meg på sofaen i kveld, se the voice og nyte kvelden med mine fine. Faktisk så ser jeg på reprise av onsdagens episode nå, før ukens nyeste episode begynner klokken 20. Barna er i seng, og sover snart. Det blir ingen andre planer på oss i kveld annet enn å sløve i sofakroken, helt perfekt på en fredagskveld! 

Liker

Kommentarer

wife
wife,
Så deilig, Marilen! Enig med deg at lite slår den fredagsfølelsen 😍 Hørtes ut som du hadde en deilig start på helgen! Håper resten blir like fin for dere 😀 God helg!
nouw.com/wife
marilenjorgensen
marilenjorgensen,
Takk, det hadde vi! 😊 Håper dere får en fin søndag! 😊
nouw.com/marilenjorgensen