24 UKER PÅ VEI!

Klokken er ikke mer enn halv fem, men ute er det snart svart som natta. Eller, ikke helt, men det er på god vei til å bli det. Jeg sitter ved kjøkkenbordet og nyter lydene av fredelig lek fra barna i andre etasje, i mens jeg skriver til dere og venter på at rundstykker skal stekes ferdig. I dag skal vi nemlig ha lapskaus (må være det beste som finnes, i alle fall akkurat nå på høst/vinter!) og nystekte rundstykker med smør! Det gledes og jeg har alt smakt på det, flere ganger, haha!

Det er ganske sprøtt å tenke på det, at jeg denne uken runder 24 fullgåtte uker. Jeg har altså nå kun 16 uker igjen til termin, sånn ca. Onsdag denne uken er jeg 24+0 og begynner på uke 25. Det er helt vilt, det har gått så fort, samtidig som jeg føler at tiden frem mot starten av mars, går noe sent. Sånn er det jo ofte når man virkelig venter på noe, har mange gleder og forventninger knyttet til det!

Største oppdateringen fra sist gravid-innlegg, er vel det at jeg nå går hjemme. Jeg har over flere uker kjent at formen ikke strekker til, til å kunne levere så bra som jeg ønsker, på jobb. Hjemme har jeg tross alt tre små jeg skal følge opp og være tilstede for 110%! Samtidig skal jeg ta vare på meg selv og lille i magehuset, og holde hus og heim i orden. Jeg jobber jo med mennesker og barn, noe som for meg akkurat nå, er for krevende å klare. Så, nå nytes tilværelsen hjemme. Formen holder seg igrunn veldig bra, nå som jeg får tatt det med ro og lagt opp planen for dagen, selv. Det skal ikke mye til før jeg blir veldig sliten, så det å kunne være hjemme, var helt riktig for meg å ta en beslutning om.

Neste uke er det tid for ny kontroll hos jordmor, noe jeg gleder meg veldig til. Et par uker senere, er det tid for ultralyd. Jeg har alt vært på en. Det er like spesielt og fantastisk, hver gang. Ultralyden jeg skal på i desember, er en jeg var så heldig å vinne via instragram. Var hos samme jordmor til forrige ultralyd, så det blir koselig og veldig kjekt å se henne igjen.

Nå nyter vi en rolig mandagskveld, med fornøyde barn - barne-tv og kveldsmat, før kveldsstell og leggetid!

Liker

Kommentarer