vecka 36

Denna vecka är det inte så mycket egentligen som händer men lite sker iallafall men vet inte helt mina planer än men detta är vad jag vet om en sen vet man ju aldrig vad som kommer ske och inte.

Måndag: Jobb mellan 14:00-20:15. Innan jobbet vet jag inte om så mycket händer men ska laga matlådor inför veckan vilket är det nya som jag alltid gör måndagar eller söndagar beroende lite på vad jag känner. Men eftersom jag två av tre veckor jobbar eftermiddag så blir det lätt måndagar som är min matlådedag. Men sen tror jag inte det händer något mer spännande just innan jobbet. Men min bästa och underbaraste vän som jag har känt i 21 år fyller även 25 år idag så ska ringa henne och snacka skit.

Tisdag: Jobb mellan 14:00-20:15. Innan jobbet ska jag till sjukhuset en sväng men också till apoteket för att köpa ett handledsstöd för jag var i fan vad jag har gjort med ena handleden men ont har jag men den är inte av eller något så ska se om det blir bättre med den.

Onsdag: Jobb mellan 8:30-16:30. Efter jobbet så står det gym på schemat om vi får någon tid men annars så har jag tänkt att träna på något annat sätt. Men annars kommer det vara en ganska lugn kväll ska lämna tillbaka bilen med till mina föräldrar.

Torsdag: Har inga planer just nu som det ser ut men man får allt se vad som kommer ske. Tror att jag ska lägga lite tid ute i mitt land den dagen för det börjar bli väldigt kallt om kvällarna och nätterna så tror jag måste skörda alla mina tomater och låta de mogna inomhus. Men som sagt annars vet jag inte helt vad jag ska göra min lediga dag.

Fredag: Jobb mellan 8:00-14:30. Efter jobbet så är det dags för mig att städa brukar egentligen göra det på torsdagar så det ska vara gjort till helgen men eftersom jag jobbar helg kan jag likaväl göra det efter jobbet så jag slipper städa när jag är ledig. Lite lyx ska man ha när man är ledig. Men jag ska även packa lite för som det ser ut just nu så ska jag åka till Kalmar för att umgås med Michaela i helgen. Men jag ska med klämma in ett gympass någon gång efter jobbet med.

Lördag: Jobb mellan 8:00-14:15. Efter jobbet så ska jag gå till bussen för att ta mig till Kalmar för att spendera kvällen med henne och bara snacka skit.

Söndag: Ja då ska jag åka hem igen till Frödinge, hämta Izzy och ja bara förbereda mig inför en ny vecka igen.

Hoppas ni alla får en bra och underbar vecka ❤️

Gillar

Kommentarer