vecka #31

Denna vecka händer egentligen inget så speciellt utan just nu ser det ut att vara en väldigt lugn vecka vilket med känns väldigt skönt.

Måndag: Jobb mellan 14-20:15. Borde laga mat inför veckan men vet faktiskt inte hur mycket jag har hemma för det är dags för mig att veckohandla vilket var ett tag sen. Men blir det inte på måndagen så blir det på tisdagen. Men annars innan jobbet så ska jag försöka hinna med att fixa lite i mina skåp och bara ta det lugnt. Ska även träffa Annie en sväng på kvällen efter jobbet.

Tisdag: Jobb mellan 14-20:15. Innan vet jag inte vad jag ska göra men det kommer nog bli lite fix inne om det inte blir bra väder så man vill hålla på ute och allt. Så det får bli lite som det blir den dagen.

Onsdag: Jobb mellan 12-20:15. Innan ska jag bara ta det lugnt och inte göra mer än vad jag behöver. Nej men som alltid så brukar det vara en ganska stressig dag så man behöver inte stressa mer än nödvändigt hemma med.

Torsdag: Ledig från jobbet och idag är det ingen vanlig dag utan det är Izzys 6 månaders dag. Så vi två ska bara ha en mysig dag och så ska hon få god mat med en liten blötmatstårta. Men annars har vi inga speciella planer utan vi ska bara vara hemma och mysa och se vad som händer.

Fredag: Jobb mellan 14-20:15. Innan jobbet så blir det inte så mycket men borde städa lägenheten om jag inte har gjort det på torsdagen för som jag sa det är Izzys dag och ja hon HATAR dammsugaren så vet inte om jag ska vara så snäll att jag städar på fredagen istället. Men efter jobbet blir det bara att slappa lite hemma innan det är dags för att sova.

Lördag: Jobb mellan 8-14:15. Sen har jag faktiskt inga planer men vill mest bara ta det lugnt jag tror jag behöver bara ta det lugnt och egentligen inte göra så mycket.

Söndag: Har inga planer just nu som det ser ut så dagen får bli lite som den kommer. Men det finns alltid saker som man kan göra men som man inte alltid har lust för och det kanske blir dagen jag inte gör ett skit istället. Hahaha. Nej men jag får se vad denna söndag kommer att erbjuda men just nu har jag inga planer alls. Vilket jag tycker är hur skönt som helst.

Förra veckan hade jag lite mål om saker jag skulle göra eller se till att göra under veckan så tänkte uppdatera lite om hur det gick för mig. Vet inte om det var något ni gillade så det blir bara denna vecka jag visar och så får vi se om det är något jag kommer fortsätta med.

Likes