Vecka #28

Var någon vecka sen jag körde min vecka om vad som skulle hända under veckan som jag vet nu, sen blir det ofta ändrade planer med men denna vecka ser ut såhär:

Måndag: På förmiddagen ska jag försöka hinna ta en fika med Bea och Markus innan det är dags för dom att åka hem till Jönköping igen. Men annars så står det jobb på mitt schema mellan 14-20:15. Kvällen blir det som vanligt vädra och leka ute med Izzy och vattna mina växter.

Tisdag: Jobb mellan 14-20:15, innan jobbat har jag egentligen ingen plan men borde göra matlådor till veckan. Lagade lite mat nu i söndags men blev inte så många matlådor. Men på kvällen ska jag bara vädra och ta det lugnt.

Onsdag: Jobb mellan 12-20:15. Det är onsdag så man brukar inte orka göra så mycket mer är en ganska jobbig dag med allt känns det som.

Torsdag: Jobb mellan 7:30-14:15. Sen blir det att dra sig vidare till Västervik för att ta första sprutan men även lite shopping och ska så åka till hemmakväll och handla godis. Men även se om jag hittar några fina sommarkläder. Har verkligen inget att ha på mig i värmen nu.

Fredag: Jobb mellan 14-20:15. Har inga planer på förmiddagen men jag antar att jag kommer vara ganska trött har hört det från många som har tagit vaccinet. Så har inga planer alls förutom att ta det lugnt.

Lördag/Söndag: Det kommer vara en ganska lugn helg för min del eller har typ bestämt med syrran att vi skulle ha en liten sleepover här hemma hos mig och kanske gå ut och vandra eller liknande. Men vi får allt se vad vi ska göra eller vad som kommer att ske men just nu vet jag inte mer än att hon kommer till mig antingen lördag eller söndag för att sova över. Men förutom det har jag inga planer. Är det dåligt väder ska jag rensa och organisationer i mitt kök. Har köpt en ny skänk som jag monterade i veckan som jag ska fixa till och fylla.

Hoppas ni alla får en bra vecka! ❤️

Likes