#vecka 24

Denna vecka är det egentligen inget speciellt som händer för mig utan kommer mer vara en lugn vecka med inga planer och det längtar jag lite till kan jag säga. Känner mig väldigt trött och ska vara skönt att inte ha några planer.

Måndag: Jobb mellan 14:00-20:15, men innan ska jag bara ta det lugnt och kanske till och med sola om det är bra väder eller bara pilla lite ute. Men på kvällen ska jag även fixa så jag har lite matlådor i veckan så jag inte behöver att tänka på det denna vecka.

Tisdag: Jobb mellan 14-20:15 men annars ska jag bara ta det lugnt inget speciellt som står på schemat iallafall.

Onsdag: Jobb mellan 8-16 sen på eftermiddagen kanske jag ska ta en promenad med syrran men inget som vi har bestämt helt hundra än.

Torsdag: Ledig från jobbet och tänkte bara ta dagen som den kommer jag känner jag, ska städa lite hemma kanske ta en promenad men annars har jag inte speciellt förutom att bara ta det som det kommer.

Fredag: Jobb mellan 14-20:15, innan ska jag inte göra något speciellt men ska kanske fixa matlåda till helgen om det behövs igen beroende på vad jag har lagat innan i veckan.

Lördag/Söndag: Jobb mellan 8-14:15 sen på eftermiddagen vet jag inte vad jag ska göra men tror inte att det kommer ske så mycket och egentligen inte på söndagen heller. Jag har inga planer men känner liksom att ta dagarna som de kommer och känner att det är just det som jag behöver att liksom inte ha planer för hur dagarna kommer se ut.

Hoppas ni alla får en bra vecka! ❤️

Gillar

Kommentarer