Vecka 21

Denna vecka sker egentligen inget speciellt men i helgen så åker jag iväg på en tur med syrran men annars så händer inget men detta är hur min vecka ser ut just nu:

Måndag: På förmiddagen så ska jag plantera  lite och laga lite mat om jag går upp när jag faktiskt ska, men annars är det jobb vid 14-20:15 och sen händer inte så mycket mer. Men om jag inte planterar och lagar mat innan så kommer jag göra det efter jobbet. Men borde även boka en klipptid. Sen såklart så är det final i BB imorgon och jag har panik och vill bara veta vem som vinner av de tre som är kvar.

Tisdag: Betala räkningar, tvätta sängkläder och byta till rena plus mina kuddfodral som jag måste tvätta först för jag har bara 4 vita örngott så smart är jag hahah. Men sen är det jobb mellan 14-20:15 så kommer nog bara ta det lugnt förutom min lilla tvättstund. Men ska även gå och hämta bilen hos mamma och pappa för det är jag som ska köra på onsdag.

Onsdag: Jobb mellan 8-16 och sen ska jag in till stan en sväng och handla lite inför helgen. Men sen tror jag att jag bara kommer ta det lugnt och mysa med Izzy brukar vara väldigt trött efter onsdagar.

Torsdag: Ledig från jobbet men jag ska in till stan för måste till gyn för cellprov igen, fan är det bara jag som får gå hela tiden. Men ska även se om jag kan få en klipptid när jag ändå är inne i Vimmerby.

Fredag: Jobb mellan 7:30-14 och sen ska jag hem och packa inför helgen och ja bara ta det lugnt sen vet jag inte vad som händer.

Lördag/Söndag: Jag och syrran åker till Vadstena för att bo på hotell och vandra. Asså gud det kommer bli så jävla kul asså, har sett fram emot detta sen min syster hittade detta erbjudande av slump på nätet och ja det kommer bli sjukt roligt och vi hoppas på skapligt väder att gå i. Men ja vi ska ut och vandra i Vadstena och kolla runt lite på slott och saker från förr som finns där. Kommer bli helt underbart. Sen på söndag kommer vi göra samma sak men vi ska även hem till föräldrarna och fira morsdag.

Hoppas ni alla får en bra vecka!

Gillar

Kommentarer