vecka 19

Denna vecka händer egentligen inget speciellt för mig men jag hoppas att min beställning från shein kommer men jag har inte hög tro på det men jag vill att det ska ske iallafall. Men denna vecka ser typ ut såhär för mig:

Måndag: Jobb från klockan 8 tills vi är klara med ombyggnaden av det vi ska göra vet inte om det blir resten av butiken eller hur långt vi har planerat att göra klart imorgon men det kommer vara mycket att göra men skönt ändå. Efter jobbet så ska jag försöka att ta en promenad om vädret tillåter och sen laga lite matlådor till veckan för det är skönt att ha hemma plus att jag måste Veckohandla lite mat med. Om jag hinner och om det är bra väder så ska jag plantera ner två blommor som jag fick av mamma i helgen som ska ner i mina land. Sen såklart är det BB måndagsfinal som man verkligen inte får missa och det är något jag och Izzy kollar på varje dag även att jag inte skriver det.

Tisdag: Börjar jobba klockan 16 så innan jobbet tänkte jag att jag skulle busa mycket med Izzy och försöka hinna med en långpromenad med om då vädret tillåter det, vilket man aldrig kan lita på.

Onsdag: Jobb från klockan 12 och innan dess sker inte så mycket, fixa lite hemma och bara ta det lugnt innan det är dags för jobb. Efter jobbet sker inte heller så mycket förutom gos och bus med min lilla skatt men det är något jag gör hela tiden så inget konstigt med det.

Torsdag: Som det ser ut nu så blir det jobb fram till klockan 13 och sen vet jag inte. Men torsdagar har blivit min städdag så hade nog tänkt att städa hela min lägenhet, färga ögonbrynen och bara se vad som händer. Kanske till och med tar en promenad.

Fredag: Jobb vid 14 så innan jobbet blir det ganska lugnt och bara njuta. Efter jobbet så kan jag ljuga och säga att jag ska göra något men ärligt så brukar jag vara skit trött på fredagar så jag kommer troligtvis äta något kolla lite serie och sen gå och sova. Hahah jag vet rolig tjej!

Lördag/Söndag: Ärligt denna helg har jag inte gjort några planer än så det kommer säkert bli lite som det blir men ja är det fint väder så kommer jag troligen ta en skogspromenad och sen ska jag försöka lära Izzy gå i sele med koppel men också bara se så hon tycker om selen och att den inte är fruktansvärt så hon sen kan vara ute lite med mig när jag håller på ute eller kommer sola. Hon kommer inte bli utekatt för det finns så mycket med katter där jag bor och trafik så det vill jag inte för är rädd om min lilla skatt. Men ja helgen har jag inga speciella planer så det får liksom se vad som händer och hur den spenderas.

Hoppas ni alla får en bra vecka!

Gillar

Kommentarer