Vandring i Vadstena

Denna helg har både varit helt underbar men också väldigt jobbigt, även att det var kul att jobba men så var det sjukt svårt att hitta vart alla leder började så också vår men vi gick en annan väg och hittade tillslut vart vår gick. Men herregud det var verkligen tre olika terränger då första var väldigt mycket rötter och sen att det var som stup du skulle upp eller ner för men det vara massa fint som man fick se med under tiden.

Andra terrängen var det mycket med lera så vart svårt att komma fram och ja det började med världens uppförsbacke och sen ja det fortsatte typ hela tiden med att det bara var uppför så ja det var väldigt jobbigt men ändå kul kan jag säga. Men där vek vi också av vägen lite för att komma upp typ högst upp på berget för att kolla på utsikten och ja det var helt magiskt

Sen sista terrängen så skulle det vara väldigt blött men de hade byggt som broar som man gick på så det var väldigt lätt att gå och ja det var superfint att bara gå där och kolla.

Så med det säger jag att vandringen var bra och även att det var jobbigt i omgångar så funkade det skit bra att gå och ja det är verkligen något som jag skulle göra igen för det var så fint där och ja lugnt. Sen kollade vi även på ruiner från ett munkkloser och det var med väldigt intressant innan vi drog till hotellet för att checka in och äta middag som ingick.

Sen avslutade vi kvällen med lite vin och bara satt nere vid vattnet och njöt av den fina underbara kvällen som faktiskt var igår.

Idag så har vi ätit hotellfrukost, kollar in slottet i Vadstena och även gick in för att kolla runt och bara har strosat runt i solen och på Vadstenas gator och njutit i dagen. Sen avslutade vi denna resa med glass och kaffe innan det var dags att åka hem för att fira morsdag och för ett tag sen så kom jag och Izzy äntligen hem och har bara myst nu innan det är dags att sova.

Hoppas ni med har haft en bra helg ❤️

Gillar

Kommentarer