Uppdatering om veckan

Hade tänkt att jag skulle uppdatera varje dag nu under min semester men det fick ju inte så bra som jag hade hoppats på. Men sista dagen jag skrev något var i tisdags så tänkte uppdatera lite om vad jag har gjort sen dess.

Onsdag:
Det var regn hela dagen så jag höll mig mest inne men det blev att gå till Leonie en sväng för att hälsa på och snacka skit bara. Sen hem för att busa med Izzy och sen iväg för att klippa mig. Tog en sväng till Dollarstore för att köpa ett till duschdraperi och sånna krokar med eller vad de heter till draperiet. Men sen hände det inte så mycket, Bea kom hit en sväng på kvällen för att göra planer till torsdagen men sen var det dags att sova. Så jag kan inte säga att det hände så mycket roligt men det var ändå en bra dag.

Torsdag:
Upp skapligt för att åka iväg till Kalles lekolatjo med Bea, Markus och sen Andreas barn (Beas syskonbarn) sen även en kompis till dom för att leka en hel dag. Så springa upp och ner för att åka olika saker eller kasta bollar det har jag gjort nu och åkt typ liknande som pulka med. Men en helt fantastisk och rolig dag hade jag så var helt slut när jag kom hem. Men på kvällen så skulle jag handla mat med mamma bara för att kunna handla med bil och köpa hem lite tyngre saker.

Fredag:
Idag ska jag inte ljuga och säga att det har hänt något. Tog en promenad med Leonie för att snacka skit men sen har jag inte rört mig från lägenheten tills jag blev så uttråkad så jag gick och pantade och sa hejdå till Jessica som gick på semester nu, då hon har 3 veckor så vi hinner inte träffas på ett tag.

Men sen dess lade jag mig på soffan ett tag, tog lite mat och nu har jag rensat land och vattnat bara för att göra något. Men något roligt kommer inte ske idag och jag har ingen ork heller. Kalles tog verkligen all min energi säger jag bara. Men jag är inte vann att leka så mycket eller springa upp och ner heller.

Men detta är iallafall det jag har gjort de senaste dagarna. Hoppas ni alla har haft det bra!

Gillar

Kommentarer