Min vecka #35

Nu är semestern över och det är dags att komma tillbaka till rutiner och lite vardag igen. Men har verkligen haft en skön och avslappnad semester vilket verkligen inte har varit del. Men nu känner jag att jag är redo att komma tillbaka till jobbet för är lite uttråkad på att inte göra något speciellt. Nej men denna vecka ska jag börja ta tag i saker igen och min träning och det känns faktiskt väldigt bra.

Måndag: Jobb mellan 14-20:15. Men innan jobbet ska jag göra lite matlådor och mat för dagen men även lite för veckan. Men ska försöka att gå upp skapligt och hinna med en promenad innan jobbet om vädret tillåter det. Men annars ska jag laga mat och det blir en laxröra som står på schemat.

Tisdag: Jobb mellan 7:30-inventeringen är klar. Ärligt så har jag inga speciella planer för man vet inte hur seg i huvet man är efter en inventering men måste rensa avloppen så jag tror det är det som kommer ske under dagen. Men ska även gå och hämta föräldrarnas bil. Men ska då göra matlådor för resten av veckan då laxen inte går att äta hela veckan.

Onsdag: Jobb mellan 7:30-14. Efter jobbet ska jag ta min andra spruta och därför slutar jag tidigare från jobbet. Så skulle mamma följa med mig bara för jag inte skulle köra själv ifall jag skulle bli dåligt eller något. Men jag ska även då köpa ett nytt soffbord som jag har kollat på ett tag och tror verkligen att ser kommer bli så bra. Jag ska även försöka sätta ihop det på onsdagen men man vet aldrig hur man kommer må efter den.

Torsdag: Jobb 8:30-14:45. Om jag mår bra efter jobbet så är planen att jag och syrran ska ta tag i gymmet och köra första passet på länge men vet inte än vilken tid men det är iallafall det som händer då. Men annars har jag inget så som händer. Men jag tror det är från denna kväll jag ska vara lite kattvakt åt Annies katter. Men jag tror även att det är dags för mig att tvätta igen men ska kolla över lite hur mycket tvätt jag har men det är torsdag och för mig innebär det städdag.

Fredag: Jobb 14:00-20:15. Sen går jag på helg igen och första jobbveckan är gjord. Men innan jobbet ska jag försöka att ta en promenad beroende lite på vädret och ja bara ta det lugnt. Sen även innan och efter jobbet kolla till Annies katter.

Lördag/Söndag: Jag har faktiskt inga planer än för vad jag ska göra i helgen men jag tar nog det som det kommer och vem vet saker kan ändras och så kommer det fram saker som man måste göra. Men beroende på vädret och hur det ser ut i mina land så måste jag nog fixa lite och kanske att mina tomater har mognat så jag kan börja plocka av lite och hantera det. Men nej annars är det inte så mycket som kommer ske för mig denna helg.

Likes