Min vecka #23

Just nu känns det lite som mina veckor går i ett och ja de ser väldigt lika ut men det är ändå skönt för jag känner typ att jag inte har så mycket ork för allt möjligt, men denna vecka tänkte jag att jag ska försöka rensa bort lite skit som jag har hemma och bara göra mig av med saker men vilken dag det blir vet jag inte än. Men såhär ser min vecka ut just nu iallafall:

Måndag: Jag tänkte på förmiddagen laga lite matlådor men är det strålande sol så kommer jag ligga ute och pressa innan det är dags för jobb 14-20-15. Men sen händer inget speciellt efter det då det blir komma hem och varva ner lite bara.

Tisdag: Jobb mellan 7:30-14:15. Sen blir det att plantera ner lite gräs som jag ska få av syrran men även köpa någon till blomma som jag ska plantera ner då mina palettbland inte gillade att stå så mycket i solen. Men resten av dagen har jag inget speciellt planerat utan tar bara dagen som den kommer.

Onsdag: Jobb mellan 12-20:15 och som vanligt på onsdagar gör jag inget speciellt då jag brukar vara så trött och seg.

Torsdag: Jobb mellan 7:30-14:15 och sen blir det att gå hem för att städa och tvätta, jag tvättade inte denna vecka som jag hade tänkt så nu blir det allt denna dag som jag ska tvätta. Sen när jag är klar med det så tänkte jag bara ta det lugnt och laga lite mat om det behövs men annars inget speciellt.

Fredag: Brukar bara ta det lugnt på förmiddagen och om det är soligt så kommer man hitta mig ute med en bok innan det är dags att jobba 14-20:15. Men sen den dagen så blir det typ bara fredagsmys med Izzy och ta det lugnt.

Lördag: Mamma, syrran och jag pratade om ifall vi skulle ut och äta antigen i Västervik eller i Vimmerby inget vi har bestämt än men det kanske blir så men annars har jag inga planer, ligga ute i solen om det är fint.

Söndag: Ska jag hem till föräldrarna för att fira pappa som fyller år och ja annars har jag inga planer med detta är det som jag vet just nu som sker denna vecka.

Hoppas ni alla får en fin vecka!

Gillar

Kommentarer