Min vecka #22

Gud efter denna vecka eller mer exakt helgen så känner jag mig helt slut och vill bara ha en dag till ledigt för att gå ut och vandra tog verkligen på krafterna och sen sover man inte så bra när man inte sover hemma eller jag gör verkligen inte det så idag är jag hur trött som helst så ska snart lägga mig.

Måndag: Jobb vid 8-14 och sen ska jag hem om det är bra väder ska jag plantera lite ute men annars har jag inga speciella planer men tänkte tvätta kläderna efter vandringen för de var inte rena efteråt kan jag säga. Men jag planerar att bara ta det lugnt och vila lite eftersom jag just nu känner mig väldigt trött.

Tisdag:Jobb mellan 16-20:15 men tänkte innan gå ut och gå och laga matlådor inför veckan så jag inte behöver tänka mer på det men annars har jag inga speciella planer.

Onsdag: Jobb mellan 12-20:15. Men annars sker inget speciellt denna dag. Men det är onsdag och det är bara en jobbig dag.

Torsdag: Jobb mellan 7:30-13. Sen tror jag att jag ska ut och gå en sväng och sen blir det städning av hela lägenheten men det är alltid något som jag gör på torsdagar bara för att det är så skönt att ha det gjort inför helgen. Plus att idag fyller mamma år så ska nog komma upp till dom med någon fika.

Fredag: På förmiddagen ska jag äta lunch med Michaela eller fika men något av det blir det och bara snacka en massa skit om allt möjligt och sen vid 14 är det dag för jobb till 20:15. Sen blir det nog lite fredagsmys med Izzy innan det är dags för oss två att sova.

Lördag: Eftersom Alex syrrans kille blev sjuk till förra gången vi skulle ha ölprovning så vi sa att vi skulle köra det denna dag istället och fira mamma lite samtidigt men det blir lite senare för jag ska jobba mellan 14-20:15 kanske för en kollega ska ta andra sprutan och hon visste inte ifall hon kunde jobba så jag ska troligen jobbet med.

Söndag: Har inga planer egentligen men kommer nog bara ha en bra mysigt dag med inga speciella planer.

Hoppas ni alla får en bra vecka!

Gillar

Kommentarer