Elfte Juli

Denna vecka avslutas verkligen med en bra dag. Mitt humör har verkligen inte varit det bästa och det känns som huvudet skulle explodera där ett tag, men det känns så jag har arbetat mycket med det och idag känns det mycket bättre än innan.

Så idag vaknade jag när mamma ringde för jag skulle köra dom till vägen, gick upp skjutsade dom och sen kände jag mig helt trött och död så dom som jag är gick jag och somnade om men tror verkligen att det var de jag behövde. Så gick upp helt vid 14 idag men kan vara så att jag gosade med Izzy i sängen väldigt länge innan jag tog tag i dagen. Så idag har jag legat och solat, läst, pillat i mitt land, lagat mat, duschat och bara tagit det lugnt. Mer än så hade jag inte lust för idag.

Så nu sitter jag ute efter mycket om och men från lilla Izzy som inte ville ha sele på sig idag även att hon ville ut igen, och sitter och kollar på em-finals matchen mellan Italien - England. Så det jag gör är att bara tar det lugnt och förbereder mig på en ny vecka med nya möjligheter som de säger. Nej men hoppas att ni alla har haft en bra helg!

Likes