Webbdagarna dag 2

Upp och hoppa det är dags för webbdagarna!

Dagen började med en god frukost och en varmt rykande kopp kaffe. Jag var såklart tvungen att ta pannkakor till frukost och nutella på det för att tala om att vara nyttig, hehe. Men visst är det gott? :-)

Vad hände sen? Jo föreläsningarna drog igång. Föreläsingen med Micael Dahlen var super tyckte jag! Han skojade och han sa en grej som jag tyckte var väldigt sant, ingen nyhet precis men en rolig sak att tänka på. Han sa något i stil med: "Vi är enbart 2 klick i från varandra". Vad menar han med det då? Jo med tanke på att dem flesta människor idag äger en mobiltelefon och finns på sociala medier så är vi två klick för att komma i kontakt med någon, ja vem som helst faktiskt. Tänk att du och jag är två klick från Beyoncé, kungen, din idol och ja you name it! Häftigt ändå inte sant? :-)
Tänk så mycket vi kan göra och vilken värld teknologin öppnar upp för oss. Vi kan kommunicera på ett helt annat sätt idag. 24/7. Facinerande.

På AW:n som anordnades på webbdagarna så kom jag i kontakt med bloggerskan Linda Hörnfeldt. Jag fick lite bra tips av henne om bloggande och även av Mattias Petter Johansson som jobbar på Spotify och har en kanal om programmering på youtube. Deras tips var att blogga om det du tycker är kul, var dig själv och uppdatera på regelbundna tider. Värt att tänka på! Därefter så gick vi allihopa ut för att käka på en fin restaurang och för att inte tala om maten!! Det var en matsensation! Så himla gott. Restaurangen vi var på heter Toso och kan varmt rekommenderas!


Gillar

Kommentarer