Vilka är dina mål?

Allmänt, inspiration & motivation


WHAT ARE YOUR

GOALS?

Har ni några mål i livet? Om inte så är min fråga varför?

Kanske är ni nöjda med er tillvaro och det är ju super i så fall! Själv så har jag ALLTID nya mål. Jag tycker om att ha mål i livet och tänker alltid att vi enbart har ett liv så lika bra att ta tillvara på det och göra det som man faktiskt vill. Inte ödsla tid på något som man inte vill göra.

Vilka är mina mål?

Jag har som mål i livet att driva eget företag, vilket jag redan gör och ytterligare ett på gång som ni kommer att få veta mer om här på bloggen. Något jag älskar är att RESA! Så det vill jag göra mycket mer av. Jag vill bland annat till USA och BALI igen sen vill jag även upptäcka nya platser så som Island, Singapore och ja det finns så många fler länder som jag vill utforska! Ett hus i framtiden är något jag alltid drömt om och kanske även ett sommarhus i Spanien? Vore inte helt fel!

En annan sak jag tänkte på är att du ska aldrig jämföra dig med andra! Eftersom vi alla har olika drömmar och önskningar här i livet. Jag prioriterar att resa, medan någon annan kanske älskar att vara hemma, laga god mat och bara njuta.

Jag skrev ett inlägg för ett väldigt bra tag sedan där jag visar på hur jag sätter upp mina mål. Använder mig av en whiteboardtavla där jag skriver upp både långsiktiga mål ( så som att jag vill resa, driva ett ytterligare företag etc.) och kortsiktiga mål som exempelvis (ringa/mejla den personen, beställa mer av en viss produkt, betala en faktura etc.) Ni hittar inlägget här .


Skriv gärna en kommentar om vilka dina drömmar & mål är.
Ha det riktigt bra!

Gillar

Kommentarer