Min helg och bilder på vårt kök efter renoveringen!

Hej fina ni,
Hoppas ni haft en bra helg! Det har varit en ganska lugn helg för min del. Lite fredagsmys på fredagen med lax till middag och vin till det. Jag har fixat och donat lite i köket och ni kan se lite bilder på hur det ser ut nu efter vår renovering. Vad tycker ni? Jag har själv skapat köksön med hjälp av den köksraden vi hade till vänster tidigare bestående av två kökslådor kan man säga och dessa två har jag satt ihopa rygg mot rygg och sen även hjul undertill så att man kan flytta på ön om man känner för det. Bänkskivan är köpt på IKEA och som jag skruvat fast underifrån.

På lördag körde jag och familjen till Bokskogen för att plocka svamp, dessvärre så är svampsäsongen över och vi hittade inte mycket svamp tråkigt nog men litegrann som vi kunde göra sås på sen. Jag fick med mig lite fint från skogen att höstpynta med där hemma som någon kvist och lite kottar. Efter vår skogstur körde vi hem till familjen och lagade en riktig höstmiddag! Den bestod av kotletter, svampsås, stekt svamp med lök, pumpa i ugn och rostade pumpakärnor, oreganokryddad potatis och lite broccoli till det. Det blev så himlans gott!

Idag har jag och Robin mest slöat och satt upp en gardinstång i sovrummet. Jag får ju alltid nya idéer så nu har jag ju ett nytt projekt på G och vill göra lite förändringar i sovrummet med. Får se hur det blir!

Ha det gött, imorgon är det start på en ny och spännande vecka!


Gillar

Kommentarer