Världens bästa överraskning!

Hej allesammans,
Robin överraskade ju mig med en dag på Mossbylund för att fira att vi har varit förlovade i 1 år! Tänkte berätta lite om det.

Vår tur började med MAX hamburgare hehe, båda var jättesugna på deras Umamiburgare med halloumi så vi tog med oss varsin meny på vår färd. Vi ställde sedan bilen och checkade in på hotell Mossbylund. Ni kan se en bild på hur sängen och rummet såg ut ungefär ovan. Det var hur mysigt som helst och en härlig atmosfär.

Vi satte sedan på oss våra badrockar och tofflor som vi fick på hotellrummet och gick ner direkt till spa:et. Har tyvärr ingen bild på själva spaområdet då vi lämnade allt som har med mobiltelefon och liknande på rummet. Vi ville ha en lugn och avkopplande vistelse utan att behöva vara uppkopplade.
Min fine pojkvän vet precis vad jag behöver! Mina tankar går i ett stup i kvarten! Jag känner mig psykiskt stressad då det är mycket som ska ska gå runt och tro inte det är en dans på rosor att driva eget! Nehe du, tvärtom! Från det jag går och lägger mig på kvällen tills jag vaknar är de det enda jag tänker på men samtidigt så hade jag inte velat vara utan det. I vilket fall så var detta precis vad jag behövde <3

Efter att vi varit på spaområdet i de varma och härliga baden så gick vi in för att få en parmassage. Superskönt och avkopplande!

Överraskningarna var inte slut! På kvällen hade Robin bokat en fyrarätters på hotellet. Vilken supergod mat!! Han hade dessutom beställt in ett vinpaket och gissa om jag var bakis dagen efter?.. men gott och supermysigt var det!

Frukostbuffén på morgonen var ju också fantastiskt god! Jag kan varmt rekommendera att åka till Mossbylund om du känner för att koppla av och komma bort lite. Fantastiskt mysigt!

Gillar

Kommentarer