Stick ut!

Ambitious tips, entreprenörskap

Hej allesammans,

Jag skriver det här inlägget ihop med Alltryck Sverige som skapar personliga tryck, logotyper, roliga presenter eller annat skoj du kan ge bort i marknadsföringssyfte.

Det kan vara trevligt att ge bort något till sina medarbetare med företagets logotyp på för att de stolt ska kunna visa upp vart de jobbar. Varför inte köpa en gåva i form av en salladsskål eller vad sägs som en oljelampa åt sina medarbetare? Roligt med lite annorlunda giveaways kan jag tycka! :)

#giveaways

Kaffe är ju ett MÅSTE på kontoret! Klassiska muggar till fikarummet med företagets logotyp på är ju trevligt att ha på sitt framtida kontor. En idé är att personifiera muggarna med något citat eller någon text som lyfter sina anställdas positiva och starka sidor. Kul va! Jag hade blivit glad om jag fick en personlig mugg som stod på mitt skrivbord på kontoret.

Ska du ställa ut på en mässa?

Mitt tips är: STICK UT! Kör förslagsvis ett roligt tema eller koncept! Du ska ju trots allt locka till dig folk, få de att bli nyfikna och inte skrämma iväg de från din monter. Montern ska gärna spegla företagets identitet samtidigt. Driver du en resefirma kan du exempelvis fokusera på ett specifikt resmål med strand, parasoll eller liknande eller är du florist kan du skapa något kreativt i form av växter och blommor. Det finns mycket att hitta på! Goodiebags är alltid uppskattat. Se till att företagsloggan på papperspåsen är välgjord med bra kvalitet på papper och tryck.

Att profilera företaget är ju ett måste anser jag! Annars finns det ingen mening med att synas då mycket bygger kring varumärket. Syns du inte så finns du inte. Det finns en hel drös med produkter eller giveaways som du kan trycka din logga eller annat tryck på hos Alltryck!


Hoppas att det gav er lite tips och idéer. Ha en fortsatt fin dag!

Gillar

Kommentarer