Säg hej till vår nya familjemedlem!

Allmänt

Välkommen till vår familj lille Niffy!
Vi hämtade upp honom i Ängelholm. Alltså hur söt är han inte? Så liten och fluffig. Hans päls är så mjuk att det känns som att man tar på bomull. Helt underbar! Jag frågade tjejen som sålde honom ifall de har kaninuppfödning och som svar fick jag: - "Nej vi hade det tidigare men nu börjar min dotter bli stor, 15 år gammal" hahah och jag på 27 år gammal kommer dit och ska köpa en kanin.. Ja jag vet de flesta skrattar åt det!

Jag skämtade lite med dem: - "Alla mina vänner skaffar barn, men vi skaffar oss en kanin istället!" Alltid en bra början ;) Hehe men ja är man inte redo för barn så är man inte. Jag vill gärna att mitt bolag ska komma igång på riktigt och förhoppningsvis kunna ta ut en lön först innan det är fråga om barn då jag vill ha en tryggare grund att stå på och hinna skaffa ett hus. Jag tycker att det inte är någon brådska och jag har ett par saker jag vill checka av först innan det är dags att pop out from the oven hehe.

Ja och visst är det ovanligt att skaffa en kanin? Hade gärna velat skaffa en hund, men ja hund tar alldeles för mycket tid och energi vilket jag känner att jag inte har. Katt - är jag allergisk mot så då fick det bli en liten söt kanin! Både jag och Robin ville ha ett husdjur. Djur ger en så mycket energi och glädje, håller ni inte med? :)

Gillar

Kommentarer