Ren flyt!

Hej på er!
Hur har er dag sett ut?

Nu ska jag berätta om min lilla förmiddag idag!

Jag började dagen med att köra till Lund för att ha ett möte. Väldigt trevligt möte! Fick dessutom kontakt med ett annat trevligt gäng som håller hus på plan 1 i denna byggnad. Vi går upp till kontoret en trappa upp för att ha mötet, tar en kopp kaffe och pratar lite. Rätt som det är kommer en av de nere på plan 1 upp och undrar om jag saknar ett bankkort. Oj! Då har jag tydligen tappat det på parkeringen i all hast i från min dumma jackficka. En vänlig själ finner mitt kort, kommer i kontakt med dem jag lärt känna strax innan mötet som ger mig hans nummer och får tillbaka mitt bankkort!

Ha ha! Vad är oddsen? Ja man vinner helt enkelt mycket på att prata och lära känna nya människor!

När jag kommer hem funderar jag på vad vi ska käka här hemma. Kommer på att vi har färsk dill i kylen och att jag kan göra krämig pasta med kräftstjärtar. Ett brev har dimpt ner i brevlådan från ICA med en rabatt på just kräftstjärtar!

Jag drar till ICA och handlar. Stöter på en gammal vän som jag umgicks och pluggade med på gymnasiet. Jätteskoj! Vi står och pratar lite sen fortsätter jag att handla.

Väl i kassan så lägger jag upp alla varor, betalar och glömmer köpa en plastpåse! Jag ber om att få köpa en kasse efter pågående kund men då säger tjejen i kassan "ta du en påse, det är inga problem! Så lätt hänt". Hur schysst var inte det? Verkligen snällt och mer av sådana vänliga gester! Det ger dessutom ett gott intryck på varumärket och butiken också. Super!

Haha vilken dag ..


Gillar

Kommentarer