Överraskningsutflykt!

Robins födelsedag <3

Jag steg upp tidigt lördagsmorgon och köpte god frukost i form av nybakade bullar, frukt, juice och annat gott. Jag ville överraska min älskling på en god frukost.

Jag hade även packat ner en stor picknickkorg fylld med grejer! Jag sa till Robin att ta på sig oömma kläder mer än så fick han inte veta. Vi skulle nämligen till ett ställe i närheten av Löddeköpinge som heter Treewalker, en hinderbana bland trädtopparna. Superkul var det men lite läskigt samtidigt! Jag som är så höjdrädd hehe. Robin gick på den svåraste banan som är 11 meter upp bland träden. Fy säger jag bara!

Efter vårt lilla äventyr så körde vi till ett område i närheten bland skog och vacker natur för att grilla lite korv. Vi använde oss av en engångsgrill, helt värdelöst!! Fick inte riktigt fjutt på den så blev fesljumna korvar. Ajja! Man får kanske köpa en liten minigrill man kan ta med sig i framtiden. Det är ju hur mysigt som helst att kunna grilla i naturen.

Sedan begav vi oss hemåt, gjorde oss i ordning och satt på balkongen en stund innan vi begav oss till Elysée för att äta fondue. Därefter så stack vi till Paddy's.

Byxor och tröja: H&M

Gillar

Kommentarer