Min dröm...

#dröm #drömhus

Hej på er!

Har ni någon speciell dröm, något som ni ser framför er nu eller vill i framtiden? För det har jag! Min dröm är att flytta till ett hus nära vattnet med en fin trädgård och ett stort garage. Jag kollar runt på hus var dag på nätet och har fått fnatt på detta då det verkligen är min DRÖM. Tänk er vad härligt och vilken frihet det är med ett hus!

Jag skriver det här inlägget ihop med Mellbygarage som är Sveriges största garageleverantör och tillverkar garage efter just dina behov. Min dröm är ju som sagt bland annat ha ett stort garage där jag kan skapa min egna ateljé och pysselhörna. Jag som driver eget behöver utrymme för lager och att kunna tillverka, samla kraft och inspiration på. För att bygga ditt egna lilla lager eller kontor så kan du bland annat hänga upp förvaringskorgar för bland annat dokument eller andra prylar, plockbackar som jag tycker är väldigt smart att använda sig av för att hålla ordning! Du kan ha gem i en av lådorna, suddgummi och klistermärken i en annan eller annat man kan behöva för sin verksamhet och gillar man att snickra så är det perfekt för att hålla ordning på skruvar och muttrar!

Det vore inte helt fel med en liten vinbar och biljardbord också för en AW inne i sitt drömgarage. Det finns så mycket man kan göra med ett garage och ett smart utrymme för sina hobbies eller aktiviteter. Något som jag också tycker är väldigt roligt är kickboxning. Det går ju hur bra som helst att hänga upp en boxningssäck i garaget och köra! Vilka möjligheter med ett garage inte sant?

Om ni behöver tips och inspiration på snygga garage så kan ni kika här.

Det vore kul om du ville dela med dig av din dröm.
Ha det fint och vi hörs snart igen!

Gillar

Kommentarer