Min födelsedag ❤️

Jag fyllde år för ett par dagar sedan! 27 år gammal.. shit alltså vill inte bli mer äldre nu hehe! Tror fortfarande att jag är 25 år, men men åldern är bara en siffra som man brukar säga!

Jag har haft en helt underbar födelsedag <3 min fine pojkvän väckte mig tidigt på morgonen med pannkakor och kaffe på sängen! Sen sa han att jag skulle vara redo till kl 18:00 för då skulle jag tydligen iväg på en överraskning.
Fick fina presenter, bland annat ett doftljus, ansiktsmask, te och badskum från Rituals och hårprodukter från Maria Nila.

När klockan blivit 18:00 så körde vi iväg och parkerade i Lund. Det visade sig snart att vi skulle på något som heter Escape House. Har ni varit där förut? Om inte så kan jag varmt rekommendera detta ställe! Superskoj. Vi körde en "bana" som heter Prison Break där man skulle försöka ta sig ur sin fängelsecell med hjälp av ledtrådar och liknande. Nästan som Sherlock Holmes. Fast har inte testat det. Har någon av er kört det och kan säga vad ni tycker om det?

Efter Escape House så tog Robin mig till Grand Hotell där vi skulle käka lite middag. Det var nostalgikänsla. Vi blev bjudna på lunch här när vi gjort vår examensarbete och käkade då deras fantastiskt goda whiskeyköttbullar så fick såklart bli en favorit i repris!

Gillar

Kommentarer