Malmö garden show

Flower power!

Igår var jag, Robin hans faster Anki och Jörgen på Malmö garden show. Det är första gången och jag blev glatt överraskad. Hit kommer jag gå fler gånger! På evenemanget är det flertalet företag som ställer ut och säljer diverse blommor och växter.

Byxor: Vero Moda och tröja: H&M

Jag såg en blomma som jag verkligen ville ha men den var inte till salu eftersom den ingick i ett lotteri. Så vi prövade vår lycka och Robin lyckades vinna den åt mig <3 vilken glädje! Visst är den vacker?

Sedan tog vi en liten fikapaus med en kaffe och våffla!

Så här full med blommor såg min cykelkorg ut efter en tur på garden show. Det kommer att bli fint på vår balkong där hemma.

Efter vår tur på Malmö garden show i slottsträdgården cyklade vi till restaurangen Qui som ligger nära oss. De har världens godaste italienska pizzor och verkligen mysigt att sitta ute på deras uteservering. Jag tog en skål med musslor som också är väldigt poppis att äta på detta ställe och Robin käkade en av deras goda pizzor.

En riktigt mysig lördag! På kvällen sen såg vi på Champions league hemma hos Teddy med ett gäng vänner. Roligt att Real vann matchen!!! Jag vet en person som blev riktigt glad åtminstone.. :-)

Gillar

Kommentarer