Hus & framtidsplaner

Hur många av er går i tankarna om att skaffa hus i framtiden? Frågor som vart vill jag bo någonstans och hur vill jag att mitt hus ska se ut? Du äger kanske redan ett hus eller drömmer om att bygga ditt drömhus..

Jag skriver det här inlägget ihop med Eksjöhus, ett företag som hjälper dig att köpa ett komplett färdigt hus som du sedan kan placera vart du vill i landet. Hur bra är inte det? Jag har i drygt 2 år kollat på hus men det är ju så himla svårt att hitta något som passar och sedan är väl jag och Robin lite oense. Robin är mer av en realist och tänker att vi ska spara tills vi har råd att köpa ett hus som vi kan växa och bo i flera år medan jag kan tänka mig ett lite mindre hus eller förstagångshus innan vi skaffar barn och behöver skaffa ett större hus. Jag resonerar så här: Varför ska jag vänta med något som jag drömmer om nu? Livet är för kort för att vänta anser jag.. någon som håller med mig?

Vi är även inne på att bygga hus och Eksjöhus erbjuder superfina och färdiga hus. Via deras hemsida kan du ta reda på vad det kostar att bygga hus , huskalkyl och liknande inför ditt framtida husköp. Det är ju trots allt ett stort beslut att bygga hus därav är det bra att vända sig till en aktör som varit verksam länge i branschen. Eksjöhus har hela 75 års erfarenhet av hustillverkning. På bilderna ovan kan du se några av deras diverse husmodeller med ett stort utbud i form av: Trähus, stenhus, New England- hus som är inspirerade av amerikanska villor eller funkishus.

Jag bara älskar högt till tak och stora glas och fönsterpartier så som första bilden! Det som är så bra med Eksjöhus är att de anpassar huset efter dina behov. Vill du exempelvis ha ett extra rum som inte finns med på ritningen eller kanske en ytterligare altandörr? Möjligheterna är oändliga! Har du svårt att bestämma dig för hur du vill att det ska se ut eller vill veta om dina idéer funkar i praktiken? Då kan du få hjälp av Eksjöhus duktiga arkitekter.

Dags att börja kolla på husmodeller via Eksjöhus hemsida! Vilket hus gillar du bäst?

Gillar

Kommentarer