Höstpromenad & pizza

Tja allihopa,

Igår så tog jag och Robin en härlig promenad sen åkte vi till hans mamma. Jag och Anna har kommit in i något pysselmode efter att hon beställt en massa pysselböcker så vi tog bilen till Triangeln och in i butiken slöjddetaljer för att leta efter lite roliga saker. Har ni varit i den butiken någon gång? Om ni gillar att pyssla så ska ni definitivt besöka Slöjddetaljer , de har verkligen allt du kan tänkas behöva!! Vi köpte lite garn och spaghettiband, som är ett tjockare band/ tyg för er som inte känner igen det som jag tänkt göra en egen sittpuff av! Jag vet inte hur det kommer att bli däremot.. men det återstår att se. Jag hatar verkligen syslöjd.. virkning och sådant är egentligen inte min grej heller men Anna har introducerat mig till detta och blev lite sugen på att testa det, men nej det är fortfarande inte min grej.. hehe. Jag minns på lågstadiet, höll på att sy ett linne men jag blev så trött på det tillslut så jag tog med mig det hem och låtsades att jag var klar med den haha. Jag tycker det tar alldeles för lång tid att sy, jag vill bara sy ihop ändarna mot ändarna såå klart! Men det funkar ju inte riktigt så tyvärr..

Jag började att virka lite igår kväll och det ska vara lite av mindfulness, hmm jag undrar om det verkligen inkluderar att garnet trasslat till sig och att man blir sjukt irriterad och arg bara. Jag tänkte åtminstone slutföra mitt projekt och jag vet ju hur man gör det är mer att det är tråkigt att man gör samma sak hela tiden. Tänkte göra ett pannband av det mindre garnet jag köpte. Jag får visa er det sen här på bloggen när jag är klar med den.

Påväg hem från Triangeln så beställde vi pizza åt oss på Via Napoli som gör världens godaste pizzor! Beställde som vanligt en al funghi, mums!

Gillar

Kommentarer