Har du planer på renovering eller nybyggnation?

Hej kära läsare,
Har du planer eller drömmer om att bygga ditt hem helt från grunden? För det har jag! I det här inlägget tänkte jag skriva lite om renovering och nybyggnation tillsammans med Weber som utvecklar lösningar inom detta område. Tänk att själv få kunna bestämma hur ditt hus ska se ut. Jag brukar kolla på TV-programmet husdrömmar, har ni sett det? Man får så mycket inspiration och jag är så sugen på att flytta till hus redan nu! Kollar på hus och tomter på nätet dagligen. Jag har varit inne på lite olika tankar, antigen köpa en tomt och bygga hus på eller köpa ett hus och renovera det som jag själv vill.

Hur skulle ditt drömhus se ut om du helt själv fick bestämma? Allt från grund, storlek och antal rum etc?

Jag har inte någon som helst erfarenhet om hur grunden och vilka material man bör använda och därmed kan man få hjälp av just Weber som har allt man kan tänka sig! Allt från avancerade golvsystem, fasadsystem, plattsättning, block, grunder och element, murbruk, maskinsystem etc. Jag tycker det är väldigt snygg med hus gjort av trä! Dessvärre måste man hålla på att måla så rent praktiskt så vore det bäst med murväggar eller tegel. Det kan vara rätt snyggt med lite ljusare färger på husfasaden kan jag tycka, exempelvis vitt eller ljusgrått och med mörkt tak!

Mitt drömhus skulle vara ett hus med en öppen planlösning helt klart! Ungefär 5 rum varav 3 sovrum. Högt till tak! Sen vill jag gärna ha ett stort förråd eller lokal på tomten där jag kan ha ett lager. Finns inte det redan så hade man kunnat bygga till en liten byggnad på tomten. Hittar man ett hus man tycker ser bra ut och på bra läge kan man ju exempelvis riva någon icke bärande vägg för att öppna upp planlösningen och behöver då kanske puts för att snygga till det. Weber har bland annat invändig och utvändig puts för vanliga utrymmen eller våtrum. Ni hittar en bildlänk här undertill.

Jag drömmer om att ha en stor tomt med trädäck där jag kan sitta med en kopp kaffe och njuta av solen en härlig vår eller sommardag. Så härligt! Gärna en vacker och grön trädgård då det är underbart med naturen! Ja det finns så mycket. Det är svårt att veta var man ska börja någonstans vad gäller husbygge eller renovering så ett tips är då att gå in på Weber , där de erbjuder allt möjligt inom bygg och nybyggnation så hjälper dem dig med det du behöver!

Gillar

Kommentarer