Första arbetsdagen, Växjö, Photoshop

Allmänt, Tutorials, Photoshop
Hej och sorry för jag inte hunnit lägga upp någonting nytt här på bloggen dessa två dagar! Igår började jag jobba efter en lång semester och idag var jag uppe i Växjö på möte samt lite utbildning. Så det har varit två långa dagar och framförallt idag då jag inte var hemma förrän runt 19.30. Men jag ska uppdatera så gott jag kan :) Här kommer lite roliga bilder som min farfar skickade/ kontrade med, han la till sig själv på de bilder som jag tidigare redigerat! (inlägg längre ner) Han var ju tidigare chef för fotografiska ateljén på SVT och är väldigt duktig. Så han har lärt mig en del i Photoshop och kanske där mitt intresse härstammar från:)
Jag refererar min farfar nu: - "Hur bra slutresultatet skall bli beror sedan på hur många timmar man lägger ned på varje bild! Skall man göra som vi en trevlig bild till kompisar så lägger man ju inte ned så mycket tid,
men skall man göra en avancerad reklambild åt ett företag, så kan man lägga ned hur många timmar som helst, så lång tid att det är omöjligt att se att bilden är manipulerad."

Gillar

Kommentarer