Förlovning/födelsedagsfest ❤️

Helgens bravader #förlovningsfest #födelsedagsfest

I lördags så drog jag och Robin på "mordgåta/ middag" som anordnades av Eventlabbet . Jag kan varmt rekommendera detta! Skitkul verkligen!

Det hela började med att var och en satte sig på en plats. Var plats hade en namnbricka med en specifik karaktär. Jag satte mig så att jag fick karaktären "Smiley Cyrus" och Robin fick "Soup Dogg" de hade snitsat till namnen lite hehe.

Det började med att vi fick läsa på lite om vår egen karaktär och fick varsitt kuvert med saker i + låtsaspengar. Spelet gick ut på att finna mördaren av Paris Hilton som tyvärr dog under sin avskedsfest. (Hehe jag minns inte låtsasnamnet på henne).

Min karaktär spelade visst en väsentlig roll då jag "Smiley Cyrus" och "Justin Bäver" var bästa vänner med Paris Hilton.

Vi fick god mat & efterrätt <3

Jag gick ju verkligen all in och var inte rädd för att synas hehe. Jag både höll tal inför alla om hur mycket jag saknade Paris etc. I slutet så fick alla rösta vem som var bäst skådespelare/skådespelerska och jag vann det priset! Haha skitkul verkligen!

Det här är priset jag vann!

Efter eventet så tog jag och Robin bussen hem för att ha förlovnings/ födelsedagsfest med vänner och bekanta!

Jag och Robin fick verkligen så himla fina presenter! Kolla hur vackert inslagna de är dessutom!! <3

Efter att vi varit och firat lite hemma hos oss så drog vi ut på nattklubben HIPP. Det var en störtkul kväll!!! Jag hade så roligt och jag är så himla tacksam över vilka fina vänner jag har som ville vara med och fira oss. <3

Gillar

Kommentarer