Föreläsning av en före detta Google chef och två power girls!

Allmänt, Resor

Dagen började med en god hotellfrukost. Sedan blev vi gästade av två föreläsare, Petra Örjegren och Gry Flodin från företaget Stabilisator, som är våran samarbetspartner på Visma. Vilken girlpower säger jag bara! De pratade om sin resa att bli digitala och hur de jobbat aktivt med att bli en modern arbetsplats. Deras målsättning är att bli den bästa arbetsgivaren i Östersund. Riktigt grymt!

Här sitter vi med varsin kopp kaffe och har det bra ;)

#föreläsning #digitalisering

Därefter så gick David Ståhlberg, tidigare chef och som suttit i ledningen på Google upp på scenen och höll i en högklassig föreläsning! Vilken energi och så BRA! Han föreläste bland annat om digitalisering och nämnde en rolig grej: "Allt handlar om att ta ett första steg! Att börja skriva det där första blogginlägget, att kontakta sin förebild om en lunch" Så ta ett första steg! Det är helt rätt säger jag! Vi är bara några klick ifrån våra förebilder med tanke på dagens teknik. Våga fråga och ta steget. Vad är det värsta som kan hända som jag brukar säga? Vår förebild kommer troligtvis tacka ja till den där lunchen och om inget annat så kommer hon/han att uppskatta att vi mejlat och visat vår uppskattning.

Det får bli dagens tips - Att våga ta steget ;) Har ni någon förebild som ni vill lära er någonting mer av? Det kan exempelvis vara att ni vill lära er mer om säljteknik, marknadsföring, hur man blir en bra maratonlöpare, tillagar lax på bästa sätt haha ja det kan vara precis vad som helst! Hmm, jag måste fundera på vem jag vill kontakta!

Ha en fortsatt bra dag!

Moduler för lärande! Jag ser att jag tillgodoser några :) hur ser det ut för er del? Något nytt ni vill lära er eller testa?

Gillar

Kommentarer