Brunch på IKEA

Brunch istället för lunch

Idag hade vi bestämt att ta en brunch inne på IKEA med Robin och hans släkt. Riktig fint! 49 kronor/ person med ikeakortet. Nästan vad det kostar att gå och handla själv i mataffären. Ikea är bra med mycket och väldigt finurliga! Vi passade på att köpa lite grejer till lägenheten som vi behöver bland annat en ny lampskärm och en dyna till vår uteplats på balkongen.

Muuuums pannkakor!

Vi är i farten och renoverar lite i köket och har fått hjälp av vår vän som jobbar som snickare. Han har slagit ut en vägg mellan köket och hallen. Så gäller att passa på och handla vad vi behöver. Det kommer att bli super när det väl är färdigt! Sen är det bara bänkskiva och lite annat som måste inhandlas.

Sen gick vi in på Mediamarkt. Jag köpte en Instax mini 8, där du direkt efter tagit ett foto får små framkallade kort och som de nu har erbjudande på för 499 kr. En rolig grej att ha och ta kort på varandra, vännerna eller när man är ute på äventyr. Alla de roliga färgerna på kameran var dessvärre slutsålda så fick bli i svart men det går lika bra.


Ha det kjempebra!

Gillar

Kommentarer