Baby Kit by M

Hej allesammans,
Kolla vad som fanns i vår februaribox från Baby Kit by M! Hur snygg är inte postern som man kan sätta i en vacker ram? I boxen fanns även två ögonfransar/ sovande ögon som man kan klistra upp på väggen, möbler eller sänggaveln som på bilden ovan.

Utöver det så hade vi två stycken ekologiska djurfigurer gjort av gummiträ som jag blev rekommenderad av en mamma, hennes barn älskar dessa figurer och inte minst att tugga på de! Ekologiska produkter, hur bra är inte det? Barn mellan 3 månader - 10 månader fick istället en bitring. Vi anpassar alltid innehållet efter barnets ålder och följer dess utveckling!

I boxen fanns även två stycken temperaturband från Everyday Baby och dessa band sätter du runtom nappflaskan för att ha koll på när det är ok för ditt barn att dricka utan att bränna sig. Om drycken är för varm så blir bandet VITT. Banden kan du även märka med personlig notering med hjälp av en bläckpenna.

Ekologisk barnmat från Ella's Kitchen fanns också med i boxen! Mums!

Vad tycker ni om vår februaribox? Har ni några förslag på varumärken eller produkter vi kan ha med i vår box så bara hör av er! Vårt mål är att våra minsta ska få det allra bästa! <3

Är ni nyfikna på vad som kommer i nästa box? Håll er uppdaterade på vår hemsida: Baby Kit by M.

Gillar

Kommentarer