#Ambitious tips- VÅGA!

Allmänt, Ambitious tips

#entreprenör #våga

Är du modig? Känner du att du vågar göra allt? Ta steget? Stå inför den där stora publiken? Säga vad du tycker? Vågar DU?

Vi kan vara rädda för att göra fel eller kanske bli nervösa av att stå inför en stor publik, våga någonting nytt, fråga den där jobbiga frågan, ja listan kan göras lång.. Det finns mycket i livet som vi kan vara rädda eller har en rädsla inför.

En mening som jag brukar tänka på ofta är: "- Vad är det värsta som kan hända?" i diverse situationer. Säg att du inte trivs på ditt jobb varför ska du då vara kvar och vantrivas? Och om du då väljer att sluta, vad är det värsta som kan hända? Jo du blir utan jobb men då får du helt enkelt söka dig någonting nytt. Lös problemet. Gör dig själv en tjänst. Det är trots allt ett liv vi har vad jag vet i alla fall - Så ta vara på det!

Jag förstår om en del situationer är tuffa. Låt oss säga att du har en familj du måste försörja. Men lägg då inte fokus på problemet utan på lösningen. Hur ska DU göra för att må bättre? Ingen annan kan hjälpa DIG enbart DU.


Säg att du inte vågar fråga den där killen/ tjejen du är kär i om en dejt. Har du något att förlora? Svar: - Nej och frågan jag brukar ställa mig själv: "- Vad är det värsta som kan hända?". Jo det värsta som kan hända är att du får ett nej sen är det inget mer med det. Jag tror att du ångrar det du inte vågade eller gjorde mer än det du såg till att göra.


Så våga, utmana din rädsla, ta risker ibland och framförallt VÅGA. Det är ditt liv och dina val ingen annans.
Gillar

Kommentarer