# Ambitious Tips - Nätverka!

Startup Live!

Äntligen fredag, solen skiner och det kan väl inte bli bättre eller vad säger ni?
Jag sitter framför min dator nu och planerar för mitt andra företag (menar hon allvar?) ja det gör jag. Det är så att jag vill satsa på något som jag verkligen brinner för och som jag tänkt på ett bra tag, mer än så säger jag inte i nuläget... to be continued..

Som rubriken lyder så är dagens tips till er där ute: NÄTVERKA! Varför ska man göra det och vad spelar det för någon roll?

Ja vill man inte så behöver man ju inte. Det är inget tvång att nätverka. Anledningen till varför jag anser att det är bra är för att det finns så många människor där ute som du kan lära dig och inspireras av. Jag bara ÄLSKAR att höra andra entreprenörer prata om deras företagsresa och få höra diverse success stories, då blir jag extra taggad! Det kan även vara så att du träffar någon som driver något liknande och som du kanske kan samarbeta och utbyta kontaktuppgifter med.

Bilderna ovan är från Startup Live, vilket är Skånes största startup event. Det bjöds på mingel, talare som bland annat Steve Angello som pratade om hans investeringar och en jury som diskuterade om det är värt att starta i Silicon Valley. Det var en trevlig dag där jag fick träffa mycket trevliga människor!

På sådana här event har du möjligheten att möta investerare, andra entreprenörer, studenter, influencers med mera vilket verkligen är värdefullt. Så underskatta inte styrkan av att nätverka!


Gillar

Kommentarer