Först va det jobb idag och sen på kvällen blev det utgång i lund för att fira världens bästa Jane på hennes 19 årsdag. Mycket trevligt va de <>


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Grattis mamma, jag älskar och saknar dig.
Va på minneslunden efter jag hade jobbat, så jag tände ett ljus för min mamma som fyller år idag.<>
Likes

Comments

Fredag idag, snart blir det att åka till skolan och ha naturkunskap. Känns inte lönt för bara den timmen men måste ju åka dit ändå, för det är inte så många dagar kvar tills man springer ut, det är bara 80 dagar kvar. Men ja nästa vecka är det påsklov och då ska jag jobba måndag-torsdag behöver ju lite extra pengar nu när det är snart student. Men men så är det ju ibland, i och med det är mycket som ska göras nu innan studenten t.ex fixa håret och naglarna och det kommer ju kosta en del . Hahahaha 

Men ni får ha ett bra lov. :)

Likes

Comments

Så ja nu har min studentmössa kommit. Och det är bara 88 dagar kvart tills man springer ut, känns som om tiden bara springer iväg. Så nu väntar jag bara på min klänning ska komma.


  • 49 Readers

Likes

Comments

Jaha då är det alla hjärtansdag och denna dagen har jag spenderat med Eva, vi va och shoppa lite och åt lunch. Sen så har vi inte gjort så mycket, men ja hoppas att alla har haft en bra dag :)

  • 50 Readers

Likes

Comments

hej!

ett tag sen jag skrev här men ja, men idag har jag varit på chillkrök hos Jane. riktigt kul har det varit men det brukar ju alltid vara det när jag är här så. 

har börjat skolan igen så men nu är det bara 5 månader ungefär tills jag tar studenten och jag längtar riktigt mycket, vill ju bara från skolan nu så men det vill ju de flästa ju :) 

men ha det så bra sålänge 

Likes

Comments

Nyår idag då hoppas att alla kommer att ha en bra dag, och att ni inte blir för fulla ;) haha
Det ända sim fattas e min fina älskling nu, men han e ju hemma i Skåne och jag e uppe i Nyköping så det blir ju ingen nyårs kyss. Men jag klarar mig nog, hoppas jag :)
Så gott nytt år på er :)

  • 52 Readers

Likes

Comments

jaha då har man kommit fram till arlanda nu, så nu ska man bara sitta och vänta tills Jill kommer sen så blir det att åka hem till hennes morbror och för hoppnings vis så kan vi åka ner till nyköping idag. flyget gick jätte bra men jag fick väldigt ont i mina öron men det går nog över snart :)

jag saknar redan min älskling, men en vecka kommer att gå snabbt.
ha det så bra tills vidare

Likes

Comments

Ja då flyger man till Stockholm imorgon, första gången jag ska flyga det kommer nog att gå bra :)
I torsdags var jag på bio med min lillasyster och pappa vi kollade på the hobbit, den va riktigt bra. Sen så sov min fina älskling här vilket va riktigt mysigt för att jag kommer ju inte att träffa han på en vecka sen :/
Sen igår så körde han mig till center syd där jag fixade mina naglar och shoppade lite. Sen på kvällen så va jag och Jane hos Eva på chillkrök och det va riktigt kul. Och nu har man packat klart efter att ha packat om väskan ungefär 10 gånger för att allt skulle få plats.
Hoppas att alla har haft en bra jul och att ni kommet att få en bra nyår :)

Likes

Comments

Hej alla!
Idag e det då julafton hoppas att alla har haft det bra, träffade min fina älskling nu på kvällen och bytande julklapp med han. Fick världens finaste halsband av han, har även fått massa presentkort och lite andra julklappar.

Ha en fortsatt bra jul!

Likes

Comments