Heej på er! det var ett tags sen. anledningen till det vet jag faktiskt inte, har typ inte haft lust med att blogga + går sista terminen i nian just nu så det e ganska mycket med skolan osv.

Har precis skickat in mina gymnasieval eller aa inte precis, dem skulle vara inne 2/2-18 så aa. Jag ska i alla fall gå på något gymnasium med djur, alltså jag har sökt till natur sak, så det ska bli väldigt najs!


Har även färgat mitt hår brunt, färgade det först blont men tycker det blev mest gult så ville färga det brunt istället.

Jag har även fått en ny telefon för att jag och mamma sjuke lämna in våra pågrund av att nätverket inte funkar där vi bor, så jag och mamma har nu skaffat varsin ny iPhone 8 plus, funderade först på en iPhone x med ville ha en plus telefon så valde istället 8:an. Alltså fokusen är så sjukt bra eller aa den har ju två kameror och då finns det något som heter "porträtt" och det är då att man kan ställa in att kameran fokuserar på ett föremål och gör allt annat suddigt.

Så jag går ju som sagt i nian nu vilket innebär nationella prov, alltså en sak som ni kanske inte visste om mig är i alla fall att jag tycker om prov, vet inte hur jag ska förklara men tycker typ om det. jag ser liksom typ fram emot prov osv. Nu i höstas så hade vi i alla fall muntliga nationella prov så det var najs.


Ville bara berätta lite vad som hänt osv och så får ni ha det så jättebra så hörs vi!

KYSSSS<334

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej på er, just nu sitter jag och kollar på youtube och skriver detta inlägget.


Jag började skolan den 21/8 och aa jag började då 9:an och det e väldigt najs men på onsdag så ska jag operera mig, jag skadade mig när jag var mindre på grund av att jag hoppade upp på en skateboard ramp eller va det heter och sen så trillade jag ner och landade på asfalten och då spräckte jag min trumhinna och så blev det en skada innanför trumhinnan typ i mellanörat och då när trumhinnan hade läkt så hade inte det andra läkt så jag är nästan helt döv på ena örat. Nu när jag ska operera mig så ska jag också fråga min läkare om jag får skaffa navelpiercing, jag får det för mamma men eftersom att jag hade leukemi (cancer) när jag var 4 år så vill vi liksom va på den säkra sidan. Det finns liksom vissa saker som jag inte för göra eller använda till exempel så får jag inte sola solarium och jag får aldrig använda sol olja.


Ville bara uppdatera er lite, hoppas i allafall att ni har haft ett bra sommarlov och så får ni ha de så bra!<3

Likes

Comments

HEEJ

Det var ett tag sen nu, har inte direkt någon anledning till varför jag inte bloggat, har dock vart väldigt stressad med skolan men nu så kan jag slappna av för vi har ju sommarlov, ska jag vara ärlig så saknar jag faktiskt skolan, det blir liksom som en rutin till att gå till skolan och träffa alla vänner och så, sen så vill jag ju bli lärare också eller aa det är nånting som jag kan tänka mig att jobba med.

Jag fick skolavslutning den 16:e juni och den dagen var väll helt okej, min lärare eller aa en elevassistent i klassen slutade för att han skulle flytta så det tyckte jag va ganska jobbigt men annars så va dagen faktiskt väldigt bra, jag och min mamma åkte ner till min kompis och hennes familj efter skolavslutningen för vi skulle åka Cadillac och åka till någon resturang men det blev inget med att åka Cadillac för det regnade jättemycket, men jag hade trevligt ändå! Sen när vi skulle åka därifrån så åkte jag och min mamma till elgiganten för vi skulle beställa en macbook pro till mig och aa det gjorde vi och sen efter det så åkte vi hem.

Sen på lördagen efter så åkte jag, min mamma och några andra i släkten ner till Ullareds campingen med vår nya husbil, det var väldigt roligt för vi fick köpt massa saker, jag fick även köpt en longboard.

På söndagen så åkte vi hem och sen så sov jag över hos min vän och aa det var roligt, vi badade i en vanlig pool och sen i en jacuzzi, på tal om jacuzzi så har faktiskt min mamma också köpt en jacuzzi så det e najs, sen senare på kvällen så skulle vi se på en skräckfilm men det var så långtråkigt så vi orkade inte kolla klart, ja jag har väldigt dåligt tålamod. Sen så nästa morgon fick jag cykla hem ganska tidigt för hon skulle till sitt sjukhus, när jag kom hem så vilade jag för det mesta, tror inte jag hade sovit så bra den natten.

Dagen efter så åkte jag med min brors tjej för att hon skulle lämna hennes dotter på dagis och sen efter det så åkte vi hem igen och då så skulle vi bära ut massa saker för att det skulle vara ombesiktning på huset dagen efter eftersom att mitt hus har brunnit ner för lite mer än ett år sen, det ända som va kvar var typ sängarna och lite saker som vi inte kunde bära ut.

Sen på tisdagen så skulle ombesiktning vara och då kom det massa personer för att de skulle kolla på huset, det hade redan varit en besiktning men de som har arbetat med huset har typ fuskat jättemycket med arbetet så vi får väll se när vi får svaren ifrån de och hur det gick med huset.

Och till sist, nu idag på morgonen så fick jag min macbook pro som vi hade beställt och jag e så sjukt nöjd med den, sen lite senare så kom min syster och då testade vi våra nya ekcyklar som mamma hade köpt eller aa det e inte bara våra utan mamma köpte de för att vi ska kunna ha med dem när vi ska åka ut med husbilen så de va najs, just nu ligger jag i min säng och skriver detta blogginlägget och ska snart sova!


HOPPAS ALLA HAR HAFT DET BRA SÅ HÖRS VI<3<3<3

Likes

Comments

Heej!

Just nu så sitter jag i mitt rum hos min pappa eftersom att jag är hos han varannan torsdag till söndag, mina föräldrar är skilda så det är varför. Men idag så började jag skolan 09:30 bara för att vi skulle ha teori prov om orientering i 1 timme och 30 minuter och sen när klockan var 12:00 så skulle alla 8:or ha orientering i 2 timmar, så jävla tråkigt. Jaja så här ser mitt schema ut i morgon engelska, so, musik, lunch och sen matte och imorgon så slutar jag 13:25, förra terminen så slutade vi 12:00 och det var jävligt najs men aa. Jag har en youtube kanal som heter Marika fors, ni får gärna kika in den om ni vill, jag har lagt upp massa videos men jag gjorde dem privata med tanke på att det var väldigt länge sen jag spelade in dem men just nu så finns det en video ute och det är en TMI TAG där jag svarar på 49 frågor om mig själv. Nu på det senaste så har jag mått helt okej, inte helt bra men aa. Jag var vän med en person innan som sa massa saker om mig till exempel att jag borde ha komplex över min kropp osv. men jag kommer ALDRIG mer bli vän med henne igen för hon har tryckt ner mig så sjukt mycket och sänkt mitt självförtroende så jävla hårt så jag tänker inte vara med henne mer! Ni som har vänner som kanske är lite taskiga då och då, lämna dem, skit i dem, just du ska inte behöva må dåligt på grund av att någon annan vill trycka ner dig, lägg inte energi på människor som får di att må dåligt! De personerna som gör så är förmodligen bara avundsjuka på att du är en sådan bra person. JUST DU ÄR SJUKT FIN PRECIS SOM DU ÄR!<33

Hade bra så hörs vi!<3

Likes

Comments

Heej! Just nu så sitter jag på bussen påväg till min skola, idag så kommer jag att ha so, teknik och lite annat.
Det är inte så många elever från 8:an på skolan idag för många som går i 8:an praoar på olika arbetsplatser med det gör inte jag, jag går hellre kvar i skolan och försöker bli bättre på vissa ämnen.
Imorgon är det också en sån skoldag med bara några 8:or men sen på fredag så är det vanlig skoldag med de i klassen.
Ville ba uppdatera lite hur jag har det och jag hoppas att ni har det bra!
Hejdå!<33

Likes

Comments

Heej! Just nu så sitter jag på mitt hotellrum i Turkiet, det e ganska dåligt väder ute så jag stannade inne. Jag har varit här i två veckor eller imorgon är det två veckor och imorgon så åker jag hem till Sverige igen, det ska bli så skönt! Helt ärligt så har jag inte varit så tagg på denna resan på grund av ångest, depression, självskadebeteende osv. men vi åker i alla fall hem imorgon och det ska bli så skönt! Planet går imorgon 15:30 ifrån flygplatsen och vi är hemma i Sverige igen 18:30.
Vi beställde ett hotell som var 5-stjärnigt men själv då tycker jag kanske att de skulle ligga på en 3:a i betyg, det finns en bar här och det var massa familjer med barn här och föräldrarna satt där nere i baren och drack alkohol och barnen spelade boll inomhus, de skrek så jävla högt på kvällarna så att man inte kunde sova och självklart så bryr deras föräldrar sig inte.
Vi bodde i ett annat rum först men vi fick byta till ett annat rum sen på grund av alla barnen och så.
Det hotellet som vi bor på är jättestort och det finns ett "riktigt" hotell där receptionen och allt är och där bodde vi innan på 3:e våningen men sen när vi bytte så kom vi till ett "mindre hotell" det tillhör samma hotell men det är olika byggnader.
Men sen så beställde vi så att det är all in clusive men det blev typ "jobbigt" varje gång man skulle äta så var det buffé men de serverade samma maträtt varje dag och det blir ganska tröttsamt efter ett tag och särskilt för mig som är väldigt kräsen när det kommer till mat, men aja jag får ändå vara nöjd!
En grej som jag tycker var bra är att det finns ett gym på hotellet och dit går jag o gymmar, det tyckte jag var bra i alla fall!
Tror de va första dagen när vi var här som vi tog en taxi till Side (tror jag) och då gick vi in på en affär som heter "turkisk Ullared" det tyckte jag va ganska najs och där innan så köpte jag lite olika klädesplagg.
Jag tar antidepressiv medicin så att jag inte ska må så dåligt, och jag e väldigt nöjd med att jag tar den nu på resan, även att jag inte va så tagg på resan så var den ändå helt okej!
Jag ville ba skriva lite hur jag har det och jag hoppas att ni har det bra så hörs vi!
Hejdå!<33

Likes

Comments