Resor, Livsstil

Hola!

Det är en ny vecka och snart är det dags för mig, Shania, Ursula, Cecilia, Josephine och Angelina att dra iväg på en välbehövd solsemester. Vi har varit exalterade över den här resan ända sen vi fick idén om att boka den. Nu är det bara 4 dagar kvar, för på torsdag då åker vi till Gran Canaria!!

Vi har väl inte planerat in så himla mycket förutom att vi ska äta en massa god mat, sola, avnjuta drinkar och shoppa. Vi har även planerat in att tatuera oss, så man får ju hoppas på det bästa. Just nu hoppas jag mest på att vädret där blir varmt och soligt så man slipper vinterpälsen och kan dra på sig ett par shorts istället.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Livsstil

I lördags var det äntligen dags för Vanessa att fylla 18 år! Hon bjöd på en underbar buffé med ost, frukt och kex, vilket resultera till matkoma deluxe. Jag har ju givetvis fått den traditionella januari förkylningen men det hindra mig inte från att fira 18 åringen.

Likes

Comments

Livsstil

Gott nytt år och God Jul på er alla!

Eftersom det nu är ett nytt år så kände jag för att det var äntligen dags att göra ett inlägg. De flesta väljer att göra ett årsresumé men tyvärr är min lathet för stor och därför tänkte jag bara göra en liten update på december månaden eftersom det har varit fullt sjå just den månaden.

I mitt senaste inlägg skrev jag om höstkänslor men vinterkänslor kan jag tyvärr inte ta med då inte ens under min favorit högtid julafton kom det ingen snö. Inte nog med att det inte kom någon snö så hade min familj inte ens julpyntat när jag kom hem till Kumlinge dagen före julafton, då blev jag på hugget och gick ut i slaskiga regnvädret för att såga ner en julgran åt familjen Pettersson. Därefter kom det svårare uppdraget att klättra upp på vinden för att överhuvudtaget hitta något julpynt. Sist och slutligen lyckades jag hitta några enfärgade likadana bollar bland alla regnbågsfärger.

Som jag tidigare nämnde har det varit mycket den här månaden med bl.a. fotbollsträning, dansgala, lucia arrangerande och planerande inför jullovets roligheter.

Månaden började med att första helgen tog Lova, Vanessa och jag en lite trip till Stockholm. Vi shoppade lite eller snarare mycket, för jag kan säga att jag inte spendera lite pengar den dagen. Vi tog även en fika på espresso house och hade allmänt super mysig dag.

Kommande helg firade vi vår finaste Shania då hon äntligen fyllde 18! Hela tjejgänget samlades och vi åt middag på Dinos och fortsatte sedan firandet hemma hos Cia, när vi sen vid 12-slaget fick säga hejdå till Shania som begav sig till Arken (Ålands enda nattklubb förutom Kino som har öppet vid speciella högtider och tillfällen)

Man kan givetvis inte utesluta glögg kvällar när det ändå är december, några kvällar spenderades alltså med glögg pepparkakor och skvaller med mina favorit tjejer.

19 December var det även dags för mig att bli 18! Kändes inte så speciellt eftersom jag fyllde år på en tisdag men fick ta igen firandet senare vid olika tillfällen. Det bästa för mig med att fylla 18 var helt klart körkortet, jag avskyr verkligen att behöva anpassa mig efter bussar eller tvinga någon att skjutsa runt på mig men nu är det fixat! På juldagen hade jag min arken debut tillsammans med Mina, Shania och några andra, blev en väldigt lyckad kväll iallafall det jag kommer ihåg av.

Sedan var det även dags för julafton vilket jag givetvis som varje år spenderar med min familj på Kumlinge men som jag tidigare skrev var min familj inte på julfirar humör därför fick jag ta hand om saken. Eftersom jag är den jobbiga systern i vår familj tvingade jag även min lillasyster att ta några mysiga bilder under julgranen.

För att officiellt fira min födelsedag på något sätt fixade jag födelsedagsbrunch för tjejgänget, var ett riktigt stå hej den dagen då min bil kraschade och jag var tvungen att skicka in den på service + att jag blev tvungen att fixa skjuts till Maxinge på ett annat sätt men till slut ordnade det sig.

Sist men inte minst var det dags för nyårs firandet, hela ligan samlades på kvällen hos Ursula för att påbörja festligheten och därefter åkte vi till en annan kompis för att inleda nyåret alla tillsammans!

Nu önskar jag alla ett riktigt jävla bra 2018! Träna, festa, res, ät och bara njut av livet!

Likes

Comments

Mode & Skönhet
Salut

Nu har det ruskiga vädret kommit tillbaka med ständig regn och blåst. Vilket inte är så rogivande, men å andra sidan så behöver man inte ha några ursäkter för att kunna stanna inne och mysa medan regnet smattrar mot fönstret istället. Men eftersom det är höst bestämde jag och Josephine för att vi skulle ta lite bilder utomhus idag, men givetvis så börja det spöregna när vi väl skulle börja ta bilderna men trots det lyckades vi ta några "höstiga" bilder.

Jacka - BikBok

Scarf - H&M

Skor - Clique

Klänning - Mango

Likes

Comments