Ett tag nu sen mitt senaste inlägg men blir så när man kämpar med sig i själv. Just nu är vissa dagar bra och andra inte. 

I går var jag hos min läkare och de blev ett beslut om sjukskrivning till den 4 oktober så nu har jag arbetat min sista dag på Södertull :( Önska att jag hade klarat av att gå tillbaka min sista vecka men i bland går det bara inte det gör för ont. Men kommer gå dit nästa vecka och säga hejdå till alla. 

Jag sökte ju ett jobb som jag kom på intervju till men tyvärr fick jag inte de där var någon som hade mer erfarenhet än mig. Så nu söker jag för fullt. hitta några jobb i går som jag sökte som jag verkligen hoppas på :) 

Min solstråle till son är just nu trotsigare än någonting men som tur är det inte alla dagar i går hade han en mysig dag där han verkligen bjöd på pussar och mys och de älskar mamma :) 

Annars händer de inte så mycket just nu jag försöker ta mig igenom vardagen med promenader och städning samt att söka jobb. 

Nu på onsdag åker min älskade man till Piteå och kommer hem lördag kväll han kommer vara saknad även han är mitt ljus i min tillvaro och jag älskar han för att han orkar med mig hehe men finns inget mer underbara att få ligga i hans famn och få känna kärlek och närhet han är min läkning i livet. Tillsammans är vi starka <3

Finns en låt nu som stämmer bra in på mig i bland även om jag blivit bättre på de att man borde tänka innan man pratar. den är super bra och den borde ni lyssna på...

Astrid S - Think Before I Talk

I said I hate you, I was angry
I got so mad, I slammed your door
You know I really love you, baby
I didn't mean to start a war
And I know there's a line, but I crossed it
And I pray that it won't leave a scar

I said I hate you, but I'm sorry
Sometimes I wish you'd cut me off

[Chorus 1]
Maybe I should think before I talk
I get emotional and words come out all wrong
Sometimes I'm more honest than I want
So maybe I should think before
Maybe next time, I'll think before I talk

[Verse 2]
I try my best to make it better (better)
I'm all out of apologies (apologies)
You know I'm not good under pressure (pressure)
Guess hurting you is hurting me
I took all that we built and I broke it
And I pray it won't tear us apart
So let me piece it back together
I know I cut you pretty deep (know I cut you pretty deep)


Stay strong out there


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu var det några dagar sen jag skrev ett inlägg på grund av att jag har haft väldigt tuffa dagar och har fortfarande men det detta är första dagen sen i lördags som jag börjar känna mig på bättrings vägen. I lördags fick jag ett besked som fick mig att få en sådan stor rädsla och chock som har nog varit en av dem svåraste sakerna i mitt liv att hantera. Jag tänker inte gå in på vad detta handlar om då det är privat. Men de som gjorde mig stolt i allafall va att jag tog mig igenom den och fanns där för en som verkligen behövde mig. Jag kände mig ganska lugn efteråt men matt. Men jag visste hela tiden att den stora chocken skulle komma. Då jag börjar bli starkare som människa så va detta för mycket för mig att kunna hantera i med Jag precis fått beskedet om jobbet och sedan ett sådant jobbigt besked.

Men huvudsaken är att jag fanns där för den personen då och även sen. Gör mig själv stolt och starkare i mig själv. Dessa dagarna har jag kämpat mig igenom och känner att det så smått börjar vända igen men de är bit kvar tyvärr. But am gonna stay strong......

Dem som har gjort att jag orkat mig igenom dessa dagar är min älskade familj tack för att ni finns <3 Och mammas lilla busunge gör alltid mig glad och på bättre humör.

Ljuset gick upp i dag när telefonen ringde och jag blev erbjuden en arbetsintervju på endokrina mottagningen i Malmö som receptionist och jag blev så glad för detta är verkligen något jag vill göra. Så önska mig lycka till ska dit i morgon kl 10.00..

I dag är det riktigt ruskigt väder så jag har tänt ljus i hela lägenheten och myser ner mig i sängen framför tvn.

En väldigt sann text för ni som har gått igenom detta eller går igenom de vet vad jag menar

.Depression & stressymtom är inte ett tecken på svaghet. Det kan vara ett tecken på att du har försökt att vara stark alltför länge, tänkt för mycket på andra och glömt av dig själv.

💕 💕 💕....

Fortsatt trevlig torsdag allihopa

Likes

Comments

Då sitter man här ensam framför tvn Neo har lagt sig och Christopher har åkt till Ikea. Så dags för liten egen tid med tända ljus. Det märks verkligen att hösten har kommit men jag tycker bara de är mysigt älskar när man kan börja tända alla ljus igen och bara mysa ner sig soffa med en mysig filt :) 

I dag har man varit jobb andra dagen sedan jag fick mitt besked om att jag inte får förlängt. När jag är på jobb känner jag mig nedstämd och sitter med en klump i magen :( Jag får fina samtal och mejl från alla mina älskade kollegor som är lika ledsna som jag att jag måste sluta. Alla på kollegor på min mottagning är ett stort stöd för mig och förstår att jag är nedstämd och ledsen och det är tur jag har deras stöd för det är ett litet ljus i mörkret just nu. Jag sitter mycket och tänker att snart är de dags att lämna allt och inte kommer komma tillbaka. jag måste lämna patienter som man har fin kontakt med och vissa kommer man sakna så. Det är tungt och jobbigt. Nu på jobb har jag börjat skriva lista på allt jag gör till mina kollegor och går igenom detta med dem och då får jag hålla mig från tårar. Samtidigt som jag inte förstår hur dem ska reda ut detta utan att dem ska bli utarbetade tycker så synd om dem att dem ska behöva dra i allt själva. Jag försöker ändå tänka positivt och ta mig igenom detta. men de är svårt. 

Jag har sökt två nya jobb i dag och hoppas verkligen att jag får napp på någon av jobben och att jag har kunskapen som krävs. Det som ska bli positivt om jag får någon av dessa jobben jag har sökt är att jag då kommer va servilt klädd som man säger och inte ha några vård uppgifter vilket innebär att jag kan börja bygga mina naglar igen som jag har saknat så sedan jag börja jobba inom vården. Haha låter kanske dumt att tänka så men jag älskar verkligen att ha fina naglar och ser fram i mot om de nu blir så. Man får hitta det lilla som kan pigga upp en. 

Just nu håller vi på att få renoverat i lägenheten det ska bli kul när det väl är klart men snart kommer vi leva i en röra och det är jobbigt tycker jag. plus att vi även har en son är väldigt intresserad av alla målarnas saker så man måste hålla han i från de. Så ska bli mycket skönt när de är klart. 

Just nu i mitt mamma liv så är Neo just nu i perioden där han frågar mycket VARFÖR DE och frågar samma sak många gånger och detta kan vara väldigt frustrerande i bland särskilt när man förklarar och berättar gång på gång samtidigt som han är väldigt trotsig och kan bli helt vansinnig när han inte får som han vill. Men de är fas som man ska gå igenom men de är tufft vissa dagar särskilt när man är ensam med honom och det har jag varit mycket den senast tiden i med Christopher måste resa ganska mycket vissa veckor. Nu har han varit hemma en hel vecka på länge och det är skönt att få lite uppbackning :) Men annars är Neo så go och underbar och i bland kan det komma så söta och kärleks fulla ord från hans lilla mun. Jag vet förra veckan så sa när han skulle sova mamma I LOVE YOU och man bara smälter och nästan får glädje tårar ögonen. Min älskade lilla bebis för han kommer alltid va min lilla bebis i mina ögon även om han börjar bli så stor och det går så fort. 

Nu väntas lite TV tittande innan det är dags för sängen i morgon är det fredag och jag längtar efter helgen att få komma bort från jobb och landa lite. I morgon är det dags för en ny arbetsdag och dags för mig att skriva på min sista månad den 4 oktober blir min sista dag  och jag säger till mig själv varje dag ge mig styrka att klara av denna dag utan tårar. 

Ha en bra torsdags kväll allihopa    

Likes

Comments

I dag har jag spenderat dagen till att söka nya jobb och det är inte det lättaste. speciellt när man inte är super motiverad även om det börjar bli bättre jag måste bara inse att jag måste söka ett nytt jobb vare sig jag vill inte. Men har i allafall fått sökt två jobb som jag tror kan passa mig bra så hoppas på att någon av dem kan jag få napp på.

I morgon är det dags att återgå tillbaka till jobb och det drar i magen på mig tanken av att veta att det snart är slut att jag ska behöva ta förväll av mina kollegor och mitt kära arbetsrum det gör så ont. Men som Christopher säger jag måste se möjligheterna och att detta hände för anledning och att det kommer bli super på nästa arbete som jag nu kommer att få. Det är tur jag har han för han är aldrig negativ haha. Love you

I går när jag kom hem va jag så ledsen och nere men det som gör att jag håller modet uppe är min lilla solstråle till son hans leende och sprallighet får en inget annat än att bara kunna le och det sista jag vill är att han ska se sin mamma ledsen. Min älskade lilla plutt du gör mammas vardag.

Nä dags att åka och hämta Neo på dagis och sedan göra lite middag i dag blir de potatis gratäng med biffar mums :)

Ha en fortsatt trevligt eftermiddag

Glöm inte gilla bloggen och följa mig :)

Likes

Comments

I dag blev de en tuff dag för mig på jobb vilket jag kände på mig som jag skrev i går. 

Jag jobbar ju som sagt på en barnmorskemottagning i Lund men har inte en fast tjänst utan har blivit förlängd under ett års tid nu. Och ett tag nu har jag haft en känsla av att det skulle snart bli min sista månad. I dag fick jag de svart på vitt då jag hade möte med min chef och mycket riktigt så blev de en månad till men sedan inte mer 😔 på grund av att dem har inte råd att ha kvar mig.

När min chef så detta till mig kändes de som ett slag i huvudet och de va inte rädslan att stå utan jobb utan att jag kommer mista ett jobb som jag verkligen trivs med och älskar. Det gör ont i mig. Och jag kommer sakna det jätte mycket. Framförallt mina arbetskamrater. 

Det känns riktigt surt. 

Nu blir de en ledig dag i morgon och landa lite sen har jag en månad framför mig. 

Men ska försöka tänka positivt och tänka att de kanske bara blir till något bättre även om det är svårt just nu.

Så vet ni något ledigt jobb hör av er. 

Glöm  dina bekymmer i morgon  kommer de nya. Ha en bra kväll där ute 

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg 

Här kommer jag att skriva om min vardag och hur det är att vara småbarns mamma. 

Lite om mig och min älskade familj. 

Jag är 29 år gammal och har en son som heter Neo han är 3 år gammal blir 4 år nu i oktober och jag lever tillsammans med min älskade man Christopher. Vi bor tillsammans i Kävlinge jag arbetar på en barnmorskemottagning i Lund där jag trivs super bra. 

Jag kände i kväll att jag ville starta en blogg för att ha något bättre för mig på kvällarna efter Neo har lagt sig än att titta på TV och för att i bland kan de va skönt att bara få skriva av sig lite. Och få feedback tillbaka från andra. När jag börja med min blogg i dag stötte jag redan på problem jag försöker få till ett kollage på min blogg men får inte rätt på de alls haha är inte så duktig på detta men får nog be min kära man om detta som är data proffset. Så ska det nog lösa sig.

Det ska bli kul att testa på att blogga lite och se om det ger något :P 

Kan ju berätta lite om vår helg. I Lördags blev de besök av svärmor och Christophers bror Padde. Dem skulle titta på någon bil i Helsingborg men när vi väl kom dit var de inget att ha tur tyckte jag för det va helt ärligt jätte ful. Sedan blev de en mys lördag med god mat och massa mys. I dag Söndag har vi varit ute på en liten shopping runda för Neo behövde nya skor till dagis Neo var dock inte på sitt bästa shopping humör utan han skulle dra i allt han kom åt och gömma sig bakom varje hörn men till slut hitta vi ett par blev ett par jätte fina Kavat skor som även va vattentäta me like :) Nu börjar denna helg lida mot sitt slut och i morgon är de dags att återgå till jobb. Har en tuff dag framför mig i morgon kan tyvärr inte berätta mer i dag utan ni får förklaringen i morgon. 

Nu är de dags att mysa ner mig i sängen och se ett avsnitt av One Three Hill innan det är dags att sova klockan ringer 05.00 i morgon. 

Godnatt allihopa på er och hoppas ni kommer gilla min blogg. 

Likes

Comments