Header


Jag har valt att gå en väg. Inte din, inte någon annans, min väg.


Trots att det är emot samhällets norm så har jag sagt upp mig från ett fast arbete. Visserligen ett deltidsarbete men ändå en fast tjänst. Jag har sagt upp min lägenhet, min fina lägenhet som jag trivs hur bra som helst i. Varför har jag nu gjort detta? jo.. för att jag vill. Jag vill testa på något annat, jag vill våga gå min egen väg.

Att möta motstånd på sociala medier är verkligen något som jag har varit få förunnad av att slippa trots att jag ändå varit igång ett litet tag med både blogg, instagram samt att jag nu också arbetar med network marketing. Många förmanade mig när jag startade upp businessen att jag skulle möta stort motstånd och hat från omgivningen men jag har inte fått något annat än nyfikenhet. I alla fall inte vad de har visat mig och vad det tycker och tänker lägger jag faktiskt inte så stor vikt i.

Men jag tycker det är synd att ni nu reagerar, när jag sätter drömmar i action så ska ni göra motstånd. Jag begär inte att du ska tycka om mina beslut eller de val jag gör i livet men jag begär att du respekterar dem, precis som jag respekterar dig och dina beslut

.

Jag har länge varit mitt största motstånd men idag har jag överkommit mig själv och kan gladeligen kalla mig själv för min egna vän. Idag står jag stadigt på mina ben med en rak rygg. Idag spelar ingen roll hur mycket motstånd jag kommer möta för jag kommer inte gå någon annan väg än min.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag av mig själv 06.00 och startade då dagen direkt men jobb från datorn. Efter frukost och lite smink så tog jag mitt pick och pack och åkte mot Karlstad där jag har spenderat hela dagen med jobb på CAM. Det har verkligen varit en sån där dag där jag äntligen har kunnat bocka av lite saker som länge varit med på att-göra-listan så det känns verkligen toppenbra! En sista uppgift innan jag åker hemåt igen. Denna veckan blir verkligen hektisk men också så rolig! Tillbaka hit till Karlstad redan på Torsdag igen och hoppas på två till minst lika produktiva dagar. Då ligger det även i planen att planera bloggen så det ska bli så kul!! Energin är äntligen mycket mer jämnare och jag njuter just nu av att bara leva livet.


Likes

Comments

Alla hjärtans dag, en dag till att tänka en extra tanke på dem man älskar, enligt wikipedia en vårfest som har rötter i Antiken. Valentindagen, Sankt Valentins Dag eller Vändagen. För mig, en vanlig sketen Onsdag.

Kärlek är något av det mest fantastiska som finns, men det är också otroligt tufft när det inte funkar som man önskar. Igår valde jag bort kärleken till en annan människa för att istället välja kärleken till mig själv. Ett stort steg som jag visserligen tog för ett bra tag sedan men igår satte vi punkt på vårt förhållande. Trots den tomheten som ett förhållande lämnar så är det med en helt nytt lugn och en nyfikenhet som jag ser framåt. Jag är så glad och tacksam över den tiden vi haft tillsammans då det var du och jag, jag är också tacksam över att vi kunde skiljas som vänner och att du förstår mig. Nu har jag verkligen ingen aning om vad som kommer hända framöver men för första gången på länge så har jag en riktigt bra magkänsla av vad framtiden har att erbjuda.


Likes

Comments

Jag har ännu en gång verkligen vänt upp och ned på hela mitt liv. Jag ville inget berätta fören alla parter först var meddelade och tills jag själv fick landa lite i allt.

Vad har jag nu ställt till med undrar nog ni? Jo, jag har valt att lämna min trygga plats här i Arvika för att utforska nya möjligheter i Karlstad. Jag har nämligen fått erbjudande om att starta upp något otroligt roligt i samband med min business och i allt detta har jag också mött så fina människor som nu kommer ta emot mig med öppna armar tills jag byggt upp en ny liten bubbla igen. Låter lite töntigt när jag skriver det, för det är ju inte direkt som om att jag flyttar på andra sidan jorden utan mer en timmas resa bort. Men att vilja något och att våga gå för det är så galet läskigt. Idag har jag nu både sagt upp lägenheten, sagt upp min fasta tjänst och sagt upp min lilla trygghetsbubbla. I och med detta så kommer jag ha möjlighet att lägga än mer fokus på det jag faktiskt brinner för och jag kände att vad mer passande än att få till en liten ny fräsch start här också?

Allt är som sagt var väldigt nytt och alla små detaljer är inte 100% klara ännu men trots att livet är lite upp och ned så har jag en fantastisk bra magkänsla och vet redan nu att detta är precis vad jag behöver göra för mig själv. Jag har också en del planer både för bloggen, mina andra sociala medier och annat smått och gott som ni självklart kommer få ta del av under resans gång.

Nu är det äntligen dags för mig att lämna rädslan bakom mig och satsa på mig och mina drömmar. Jag hoppas verkligen att ni tycker det ska bli lika kul och spännande som jag och väljer att följa med mig på denna resan. Och just det, välkommen till min nya blogg!!


Likes

Comments