Ukens planer

Reklame Gina Tricot

Trenchcoat (her), veske (her), brillene er fra Chimi Eyewear og bootsene finner du (her).

God mandag! Tenkte å titte innom her mellom bleieskift og frokost. Olivia sover sin første nap for dagen mens jeg sitter foran tv-en, redigerer litt bilder, spiser korn og kefir (som jeg fikk helt dilla på etter barsel, haha) og drikker en kopp havrelatte. God start på uken med andre ord, elsker mandager! Noen andre som også elsker mandager og sprer masse glede på øret er HannaLicious og @lovisawallin . Kan virkelig anbefale deres podcast "Måndagsvibe".
Her kommer ukens planer:

Mandag:
Spise frokost med en ny venninne som har en datter som er like gammel som Olivia, planlegge middager for uken, vakse klær, trilletur, redigere bilder og planlegge innhold til sosiale medier for uken og kanskje få til en treningsøkt i kveld.

Tirsdag:
Får besøk av mor, min mormor og vi skal trille en tur og spise lunsj. Senere på ettermiddagen er vi invitert på middag til naboen med andre naboer, så hyggelig. Hun lager fantastisk god mat og er i tillegg vinekspert så vi får alltid servert noe godt der. Hvis det er flere av dere som er interesserte i mat og vin kan jeg anbefale dere å booke en vinsmaking hos henne. Så sprudlende dame som har en superhyggelig leilighet. Finn henne på Instagram her!

Onsdag:
Det blir mye trilleturer naturligvis og både Olivia og jeg elsker å være ute. Hun sover som regel i vognen sin og koser seg stort når vi er ute i frisk luft. På onsdag skal jeg møte en venninne på formiddagen og på kvelden har jeg fast turdag med en annen venninne mens Georg spiller innebandy.

Torsdag:
Enn så lenge har jeg ikke så mye planer på torsdag, mulig jeg går og fikser neglene mine på en ekspressmanikyr mens Olivia sover den lange nap-en sin midt på dagen. Det er ikke mye jeg unner meg om dagen (bortsett fra alt som finnes på bakeren..) så det syntes jeg rett og slett at jeg fortjener!

Fredag:
De siste to ukene har vi hatt skikkelig kosefredag hjemme. Gått i pysjen lenge og tatt en rolig morgen med masse kos og leking. Liker å ha dagen åpen og fikse litt fremfor helgen. Merker at dagene fylles fort opp når man er i permisjon så det er godt å ha sånne dager hvor man bare tar det helt med ro.

Lørdag:
En liten tur på brunsj på dagen for å feire min gode venninne Malene som fylte år forrige helg. Senere på dagen blir det familietid med siste krampetrekning på grilling. Må nye sensommeren/tidlig høst så lenge man kan.

Søndag:
Her har vi heller ikke lagt noen planer enda men på søndager pleier vi å spise middag med broren til G og kjæresten og i går så vi Harry Potter, den første filmen. Så mulig det blir et aldri så lite maraton på søndagene fremover..

Ha en fin uke <3

  • Skrevet i : Style

Liker