uken i bilder

Uken startet som vanlig med podcast på øret og en liten morgentur med kaffe to go! Måndagsvibe med Hanna @lovisawallin er en favoritt. Sistnevnte har forresten nettopp født og det har vært så gøy å følge henne gjennom graviditeten. Tips til dere andre preggos.

Kan ikke klage på starten på uken da Georg overrasket meg med 75 minutters gravidmassasje.. Beste som har hendt meg den siste tiden! Så avslappende og deilig. Anbefaler alle gravide å gjøre det.

Ikke den kjedeligste klesvasken jeg har hengt opp i mitt liv. Se så søtt! Vi har begynt å samle alt av klær og ting vi har til babyen og begynt å notere oss hva vi mangler men ellers er vi snart i mål.

Magen i uke 34! Growing and growing..

Sats har åpnet opp for gruppetimer ute så testet ut yoga igjen. Så deilig å ha timene ute btw!! Og jeg prøver å trene så lenge jeg orker og det føles bra i kroppen.

Mye egentid til velvære og pleie om dagen. Dere vet jo at jeg sverger til produktene til Exuviance og denne facerolleren fra Kicks! Perfekt for hovne ansikt.

Når han står for middagen <3 - Og når vi spiser hos svigers! Så mye som jeg elsker å lage mat er det fortsatt så deilig å komme til ferdig dekket bord.. Eller hva?

Apropos elsker å lage mat! Freestylet litt og lagde en digg coscos salat med laks, cashew og koriander denne uken! Mmm.. Skal definitivt lage denne retten igjen.

Lunsjdate med Malene, @mariasagvik og lille Josefine. Hvis dere trenger tips til lunsjsteder i Oslo og liker skagensalat kan jeg anbefale Michaels. Mmm! Craver den salaten der og kommer definitivt til å dra tilbake snart, kun for den.

Jeg er et frokostmenneske! Acaibowl & bananpannekaker er favoritten om dagen <3

Liker

Kommentarer