BEAUTY FAVORITTER │FEBRUAR

Beauty

Jeg har blitt en liten sucker for beauty-produkter og elsker å teste ut nye produkter både for ansikt, hår og kropp. Tenkte det kunne være litt morsomt for dere å sjekke ut mine favoritter fra måneden som har vært og lese mine anbefalinger. Dette har jo også vært et etterspurt innlegg fra noen av dere, så here we go!

· · · · · · · · · · · · · · · ·


10 BEAUTYFAVORITTER I FEBRUAR:

Er det noe jeg er fan av så er det masker. Og jeg er ekstra glad i de man legger direkte på ansiktet som en fysisk maske -som denne fra Eleni & Chris. I løpet av den siste tiden har jeg prøvd ut flere av deres produkter blant annet også for hår. Den oransje masken er fra Rodial og er en krem man smører på huden som gir god glans til ansiktet. Perfekt før jeg skal ut på vift, eller bare for å føle meg litt ekstra fin.

Prime-time! Denne primeren fra Hydra Pore har sklidd rett inn blant favorittene og er en lett krem å påføre. Sminken holder fint igjennom dagen og gir huden en matt og fin overflate. Kremen er også med på å gi huden en vitaminboost! Win win spør du meg.

Også over til denne sprayen.. Altså, jeg har brukt den så mye - så snart må jeg gå til innkjøp av en ny. Den gir fuktighet og glød og er en prep + prime spray fra Mac med ekstra glød. Bruker den både før og etter jeg påfører sminken og gir en fin overflate på huden. Et ekstra pluss er at jeg får ofte skryt når jeg bruker denne og får komplimenter på at ansiktet og huden gløder.. Det kan man jo like? ✨

Flere av disse produktene har jeg fått gjennom Goodiebox som er en månedlig skjønnhetsboks. Sjekk ut den siste boksen her! For noen måneder tilbake fikk jeg dette pudderet som også har en highlight i samme palett. Dette er i farge 884 og er fra sleekmakeup.com. Har vel stort sett brukt dette hver dag i to mnd. nå sammen med børsten fra Luxie.

Også over til huden.. Jeg er ikke så glad i å bruke en tykk og for dekkende foundation - med mindre jeg skal sminke meg til kvelden eller skal noe spesielt. Denne CC-kremen er perfekt når du vil ha litt dekk men samtidig få en naturlig overflate på huden. Pluss for naturlig look og spf 30. Dessuten passer den både tørr og "normal" hud.

Liplineren har vært en favoritt i mange år og det er første gang jeg tester Bodyshop sine. Jeg liker godt bruntoner og denne «crayon à lèvres» har vært en favoritt siden jeg fikk den før jul.

Mmm.. Denne trodde jeg var tom og i mellomtiden har jeg brukt en fra Loccitane (Funfact: Det uttales låk-si-tann. Visste du det?) - men tror du ikke jeg fant denne parfymen her om dagen gjemt blant noen andre produkter i skapet. Lykke!! Har brukt den siden og duften minnet meg på hvorfor jeg har brukt den i mange år.. Favoritt!

Øyenskygge er kanskje det beautyproduktet jeg har blitt mest tilhenger av de siste årene. Tidligere følte jeg meg ikke vel med det. Nå føler jeg meg nesten ikke vel uten det. I hvert fall ikke når jeg skal sminke meg. Trives også godt uten make-up! Denne fra Isadora er i fargen 36 og heter "Golden Glow". Hentet inspirasjon fra Janni´s bryllups sminke da jeg så denne og den har vært en favoritt siden. Superfin å bruke for smokey Eye!

· · · · · · · · · · · · · · · ·

Det var 10 av denne månedens favoritter! Håper dere likte innlegget? Kom gjerne med tips til produkter du er glad i og mener at jeg bør teste ut. Vil dere forresten ha slike innlegg månedlig, skriv det gjerne under i kommentarfeltet ✨

  • Skrevet i : Beauty

Liker