VI HAR KJØPT OSS NY BIL

Hei og god kveld! Det blir bare mine og mindre oppdateringer her fra meg, hovedgrunnen til det er fordi jeg jobber tjuefiresju, og jeg er konstant sliten og har lite energi til overs. Jeg har også ti tusen tanker i hode, som jeg ikke klarer å gi slipp på. Hahah, heldigvis er en av de ute av verden, og det er at VI HAR KJØPT OSS NY BIL!

Vi har vert uten siden mars. Det var skikkelig deilig å ha det på plass, etter å ha lånt bil fra familien. Godt å ENDELIG ha noe eget.

Dette er faktisk min aller første bil. Dette er den første bilden jeg og Endre kjøper sammen, noe jeg vil si er nokså stort. Føler vi har tatt ett skritt videre i forholdet, hahah.

Vi begge to er kjempefornøyd med kjøpet, foreløpig. Vi hadde vår første kjøretur inn til BLådalen her i Kvinnherad. Her er noen bilder fra turen vi hadde! Jeg hadde nesten helt glemt ut hvor nydelig det var her. Altså, de de fine fargene. Jeg ble helt frelst. HER har jeg har lyst å dra på camping en gang!!!

Hva synes du om bildene og filmen?
Marie Oma

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
gratulerer med ny og flott bil sammen 😊 alltid godt å ha sin egen. bildene der fra er fantastisk fine skikkelig flotte plass 😍
nouw.com/tonevinningland
AnniSor
AnniSor,
åå dere to altså!! gratulerer med ny bil, og såå flotte bilder <3
nouw.com/annisor