UKEN SOM GIKK

UKE 30

Heisann og god dag! Endelig fikk jeg en fri dag. Jeg har jobbet ti dager i strekk, så det var godt med litt fri igjen. Det er litt derfor det kommer så sjeldne oppdateringer fra meg, siden det går i det samme hele dagen. Jobb, mat, søvn, jobb, mat, søvn... Jeg prøver så godt som jeg kan å finne på små ting etter jobb, om jeg har energi til overs.

Ellers så tenkte jeg å starte med "uken som gikk" på bloggen. Jeg synes slikt er så kjekt å lese på andres blogger, så hvorfor ikke begynne med det selv? Here u go, my first "uken som gikk".

Akkurat nå Befinner jeg meg i stuen, godt plassert i sofaen - hvor jeg har vert i heeeele dag. Jeg har rett og slett ikke orket å gjøre noe som helst i dag, bortsett fra å se på netflix. Nå er jeg kommet til episode 5 av den nye sesongen av orange is the new black.


Ukens craving er desidert pavlova kake. Her en dag, da jeg sto på jobb fikk jeg kjempelyst på kake, og da pavlova kake. Etter jobb kjørte jeg innom butikken for å kjøpe ingredienser, å bakte den sent lørdagskveld. Jeg hadde det med meg som niste dagen etterpå, slik at jeg fikk litt motivasjon til en ellers travel arbeidsdag. Hahah, alt man gjør når man får slike cravings. Jeg får slike "innfall" noen ganger. Tror faktisk at det var det eneste jeg spiste den dagen? Hadde det som frokost, niste og kveldsmat. haha - herlighet, er det flere som har det slik av og til?

Ukens tanke "Hva skal jeg ha til middag?" . Jeg elsker mat, og det er startsett det jeg tenker på, når jeg har ledig tid på jobb. "Hva skal jeg ha til middag idag?". heh.. eh. ja

Ukens høydepunkt Er absolutt kjøpet av ny bil! Wohoo - ENDELIG vår første bil sammen.

Ukens serie Good girls! Jeg er såååå glad for at venninnene mine anbefalte meg denne serien. Hahha, den er så bra! Om du er glad i "bad moms" filmene, så bør du virkelig se denne serien.

Ukens sang In my mind av Dinoro og Gigi D´Agostino <- Klikk for å komme til sangen på spotify.

Ukens bilde Må være dette bilde jeg tok på Kvitegga. For en nydelig solnedgang!

Hvordan har din uke vert?

Marie Oma

Liker